Familie over de Kook weekmenu 35-2023

Familie over de Kook weekmenu 35-2023

Familie over de Kook weekmenu 35-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: Mexicaanse salade met gegrilde kip, salade met gerookte kip en pittige honingdressing, Turkse pizza wraps en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: rijst met kip ketjap en pindasaus

Start je week heerlijk en zonder stress met de deze heerlijke avondmaaltijd. Kip ketjap met rijst, gebakken ei en komkommer in zuur.

Ga naar het recept van de kip ketjap met rijst:

Dinsdag: salade met gerookte kip en pittige honingdressing

salade met gerookte kip en fetakaas

Een van mijn persoonlijke favoriete salades is de salade met gerookte kip, gebakken champignons, feta en pittige honingdressing. Geen liefhebber van gerookte kip? Vervang dit voor gepaneerde of gewoon gebakken kip.

Ga naar het recept van de salade met gerookte kip en pittige honingdressing:

Woensdag: noedels met kruidig gehakt in oestersaus

noedels met kruidig gehakt in oestersaus

Wanneer je weinig tijd hebt maar wel warm en gezond wilt eten? Maak dan deze noedels met kruidig gehakt in oestersaus. Helemaal lekker met een gebakken ei erbij!

Ga naar het recept van de noedels met gehakt in kruidige oestersaus:

Donderdag: stokbrood met brie en pesto

stokbrood met brie en pesto

Wij eten graag ook in de avond een broodmaaltijd. Het moet dan alleen wel echt een lekker goed gevuld broodje zijn….en dat is dit! Stokbrood met pesto, brie, Italiaanse salami (of ham), tomaatje en pijnboompitten.

Ga naar het recept van het stokbrood met brie en pesto:

Vrijdag: gehaktballetjes in chipotle pindasaus

Ik heb deze gehaktballetjes in chipotle pindasaus al vaker gedeeld in een weekmenu maar dat komt omdat ze gewoon ontzettend lekker blijven! De ene keer eten wij ze met rijst, soms met noedels, op een broodje of met frietjes.

Ga naar het recept van de gehaktballetjes in chipotle pindasaus:

Zaterdag: Mexicaanse salade met gegrilde kip

Yum! Deze Mexicaanse salade met gegrilde kip, pittige dressing, avocado, bonen en tortilla chips is echt een feestje om te eten. Het zal misschien niet de meest gezonde salade zijn maar ach….het is weekend!

Ga naar het recept van de Mexicaanse salade met gegrilde kip:

Zondag: Turkse pizza wraps

Turkse pizza wraps

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 35-2023 af met deze super lekkere en mega simpele Turkse “pizza” wraps. Omdat het weekend is, kan je er eventueel frietjes bij serveren.

Ga naar het recept van de Turkse pizza wraps:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken