Familie over de Kook weekmenu 10-2024. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.
Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.
Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin
Deze week kan er bij jou op tafel staan: broodje ham-prei salade met ei, kip stoof met chipotle peper in adobo saus, spinazie stamppot met feta gehaktbal en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.
Maandag: spinazie stamppot met feta gehaktbal
We starten de maandag met een persoonlijke favoriete stamppot van onze oudste dochter Beaudine. Deze spinazie stamppot met feta gehaktbal zou zij dagelijks wel kunnen eten.
Ga naar het recept van de spinazie stamppot met feta gehaktbal:
Dinsdag: rauwe andijviestamppot met blokjes kaas
Deze rauwe andijviestamppot met blokjes kaas en grove mosterd is een ideale snelle en best gezonde doordeweekse avondmaaltijd.
Ga naar het recept van de rauwe andijviestamppot met blokjes kaas:
Woensdag: broodje ham prei salade met ei
Een goed gevuld broodje is helemaal geen straf om als avondmaaltijd te eten. Probeer dit broodje met frisse ham-prei salade met ei maar eens. Serveer er eventueel een kom soep bij.
Ga naar het recept van het broodje met ham prei salade en ei:
Donderdag: penne met gehakt in tomatensaus
Deze penne met gehakt in tomatensaus vind ik persoonlijk echt een ideale doordeweekse avondmaaltijd. In plaats van penne kan je natuurlijk ook een andere pastasoort gebruiken.
Ga naar het recept van de penne met gehakt in tomatensaus:
Vrijdag: bloemkool stamppot met pittige gehaktballetjes
Je weekend starten met een stamppot is echt totaal geen straf als je deze heerlijke romige bloemkool stamppot met pittige gehaktballetjes maakt.
Ga naar het recept van de bloemkool stamppot met pittige gehaktballetjes:
Zaterdag: kip stoof met chipotle peper in adobo saus
Deze kip stoof met chipotle peper in adobosaus is heerlijk verwarmend. Het voordeel van een stoof met kip maken is dat je stoof ook redelijk snel klaar is. Toch vind ik het persoonlijk lekkerder als je stoof lang op heel laag vuur kan staan. Zo kunnen alle smaken goed intrekken.
Ga naar het recept van de kip stoof met chipotle peper in adobo saus:
Zondag: kip tandoori zonder pakjes en zakjes maken
We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 10-2024 af met deze heerlijke en kleurrijke zelfgemaakte pittige kip tandoori. Dit gerecht is echt smullen!
Ga naar het recept van de kip tandoori zonder pakjes en zakjes maken:
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.