8 heerlijke toetjes in een glaasje

8 heerlijke toetjes in een glaasje

8 heerlijke toetjes in een glaasje. Wij houden van toetjes maar het moet wel simpel zijn om te maken. Toetjes in een glaasje zijn dus ideaal.

panna cotta met salted caramel en gesuikerde pinda's

Trifle met citroenmousse en aardbeien

trifle met citroenmousse en aardbeien

Dit heerlijke toetje is echt zo simpel om te maken, dit wil je bij wijze van spreken iedere avond wel maken. De frisse citroenmousse is overigens ook lekker met andere soorten fruit. Ga dus gerust zelf experimenteren thuis.

Ga naar het recept van de trifle met citroenmousse en aardbeien:

Oreo toetje met chocoladesaus

13 toetjes met mascarpone

Oreo, mascarpone, slagroom en chocoladesaus. Meer heb je niet nodig voor een waanzinnig lekker toetje. Je maakt dit mega lekkere toetje binnen 5 minuten klaar. Dit recept is grote favoriet bij onze kids…en stiekem ook bij ons πŸ˜‰

Ga naar het recept van het oreo toetje met chocolade:

Trifle met cake en amaretto

Trifle met cake en amaretto

Smullen voor volwassenen! Ben jij geen liefhebber van Amaretto? Vervang deze dan voor bijvoorbeeld Tia Maria, Licor 43, Amarula, Licor 43 Baristo of Baileys.

Ga naar het recept van de trifle met cake en Amaretto:

Lactose vrije panna cotta

lactose vrije panna cotta

Kan jij niet tegen lactose dan kan je gelukkig nog steeds genieten van een heerlijke panna cotta. Varieer met de toppings en je hebt een super lekker toetje zonder buikpijn achteraf.

Ga naar het recept van de lactose vrije panna cotta:

Toetje met kersen

zomers toetje met kersen

Krokante koekjes, een romige laag mascarpone en kersen…dit is echt zo lekker qua smaken en structuren. Wil je dit toetje in de winter maken, gebruik dan diepvries kersen en laat deze ontdooien voor gebruik. Ook lekker zijn vlaaifruit kersen of kersen in sap uit pot.

Ga naar het recept van het toetje met kersen:

Panna cotta met salted caramel

8 heerlijke toetjes in een glaasje: panna cotta met salted caramel

Je hoeft absoluut geen keukenprins(es) te zijn om deze panna cotta te maken. Het enige wat je wel nodig hebt is geduld en geloof me….dat is deze panna cotta met salted caramel en gesuikerde pinda’s absoluut waard.

Ga naar het recept van de panna cotta met salted caramel:

Panna cotta met aardbeien en kokosmelk

8 heerlijke toetjes in een glaasje: panna cotta met aardbeien en kokosmelk

Deze panna cotta met aardbeien en kokosmelk is een heerlijke zoet-frisse afsluiting na een heerlijke avondmaaltijd. Een groot voordeel van een panna cotta is dat je het prima een dag van te voren al kan klaarmaken.

Ga naar het recept van de panna cotta met aardbeien en kokosmelk:

Panna cotta met rode bessen compote

toetjes in een glaasje

Dit feestelijke toetje kan prima tijdens Kerst geserveerd worden maar is ook gewoon heerlijk op een doordeweekse dag. Wil je dit recept op Oudjaarsavond serveren? Steek er dan eventueel een sterretje in vlak voor serveren. Als dit geen wauw effect geeft dan weet ik het ook niet meer.

Ga naar het recept van de panna cotta met rode bessen compote: