5 kipburger recepten

5 kipburger recepten

5 kipburger recepten om thuis van te kunnen gaan smullen. Een kipburger gaat er hier thuis namelijk altijd wel in. De lekkerste kipburgers maak je uiteraard wel zelf ๐Ÿ˜‰

Daarom heb ik 5 kipburger recepten voor je in een overzicht gezet. Meestal gebruik ik kant en klare burgerbroodjes. Je kunt natuurlijk ook altijd eventueel zelf hamburger broodjes maken.

Hopelijk zie je er iets lekkers tussen staan ๐Ÿ™‚

5 kipburger recepten

kipburger met tomatensalsa en pesto mayonaise

kipburger met mangosalsa en limoenmayonaise

Als er รฉรฉn burger je echt een zomers gevoelt geeft dan is het wel deze burger. De combinatie van de mangosalsa met de limoenmayonaise is zo lekker fris van smaak.

Ik speel wel een beetje vals. Voor dit recept gebruik ik namelijk gewoon kant en klare kipburgers uit de supermarkt.

Ga naar het recept van de kipburger met mangosalsa en limoenmayonaise:

kipburgers met mangosalsa

Krokante Italiaanse kipburger

Wil je je een beetje in Italiรซ wanen? Maak dan deze krokante kipburger. Op de burger gaat verder nog een heerlijke kruidige ketchup, mozzarella en tomaat. Gebruik in plaats van een gewoon burgerbroodje eens een Italiaanse bol.

Ga naar het recept van de krokante Italiaanse kipburger:

5 kipburger recepten: krokante Italiaanse kipburger:

Kipburger met doritos

Dortios ofwel tortillachips zijn niet alleen maar lekker om zo te eten of om nacho’s mee te maken. Ze zijn ook heerlijk om als paneermeel vervanger te gebruiken. Zo wordt je burger lekker knapperig en super lekker van smaak.

Ga naar het recept van de kipburger met doritos:

kipburger met dorito's: 5 kipburger recepten

Mexicaanse kipburger

Deze Mexicaanse kipburger met sriracha mayonaise, frisse salsa en tortillachips is een waar feestje. Zelf gebruik ik ook nog graag kidneybonen door de salsa. Helaas vinden de kinderen dat alleen niet zo lekker.

Durf dus vooral zelf te gaan experimenteren met verschillende ingrediรซnten voor de salsa. Ook lekker is namelijk nog om mais toe te voegen.

Ga naar het recept van de Mexicaanse kipburger:

Mexicaanse kipburger met sriracha mayonaise

Gegrilde kipburger met tomatensalsa

Bij een burger denk je al snel dat het ongezond is om te eten. Deze gegrilde kipburger met tomatensalsa en frisse citroen-pesto mayonaise is eigenlijk helemaal zo ongezond nog niet. Wil je de burger nog gezonder maken? Gebruik dan een volkoren broodje ipv wit.

Ga naar het recept van de gegrilde kipburger met tomatensalsa:

5 kipburger recepten: gegrilde kipburger met tomatensalsa

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken