
salade met tomaat en fetakaas
Afdrukken Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboekPorties: 1 grote schaal
Ingrediënten
- 1 zak (150gram) rucola sla melange
- 100 gram fetakaas goede kwaliteit
- scheutje extra vierge olijfolie
- 1/2 limoen
- flinke snuf vers gemalen zwarte peper
- snuf chilivlokken of pul biber
- handje platte peterselie fijngehakt
- 3 trostomaten in stukjes gesneden
Instructies
- Meng de sla met de stukjes tomaat en breng op smaak met een scheutje olijfolie, flinke snuf peper, snuf chilivlokken of pul biber, vers gehakte peterselie en het sap van een halve limoen. Verkruimel de fetakaas eroverheen en klaar is kees!
- TIP: wij vinden het zelf erg lekker om nog een beetje extra peper en pul biber eroverheen te strooien. Ik gebruik ook niet al het vruchtvlees van de tomatenstukjes, de salade wordt dan naar mijn smaak iets te drassig. Dit is even op eigen gevoel experimenteren.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer