Voorstellen Familie over de Kook

Voorstellen Familie over de Kook

Hoi allemaal! Familie over de Kook is een gezellige foodblog / kookblog voor het hele gezin en van het heel gezin.

Wij werken allemaal hard aan deze blog om jullie te voorzien van lekkere recepten. De ene keer zullen de recepten gezond zijn, de andere keer zullen ze iets(jes) minder gezond zijn maar ze zijn wel altijd lekker.

Volg Familie over de Kook en krijg in kijkje in onze keuken!

Voorstellen Familie over de Kook

Omdat wij van een persoonlijke benadering houden en jullie lezers echt willen betrekken bij onze foodblog / kookblog en ons gezinsleven, is het natuurlijk wel zo leuk als wij ons eventjes aan jullie voorstellen.

Sommige mensen zullen ons misschien al kennen van onze ander blog www.b4men.nl anderen zullen geen idee hebben wie wij zijn.

de kinderen eten graag kip

Jan Willem Huffmeijer

Geboren 1 mei 1982 in Goes. Via een aantal verhuizingen ben ik samen met Marie Louise in Hoofddorp beland. Mijn grote passie is mijn vak. Ik ben inmiddels alweer 21 jaar barbier en heb in 2015 mijn grote droom waargemaakt, een eigen barbershop de B4men Barbershop.

Naast mijn werk als barbier ben ik samen met hulp van Marie Louise een aantal jaar geleden een lifestyle blog voor mannen begonnen www.b4men.nl. Op onze blog help ik mannen met alle mogelijke tips en trucs omtrent het haar.

Natuurlijk is er veel meer te lezen op de blog en komen ook mijn andere passies naar voren op B4men. Eén van die passies ligt bij eten! Ik ben gek op eten en eten bereiden. Helaas heb ik voor mijn gevoel net even te weinig tijd om hier echt goed werk van te maken.

De perfecte aanvulling op mij is Marie Louise, zij kan inmiddels geweldig koken en samen in de keuken vormen wij een goed team. Ik zal voor Familie over de Kook de mannelijke kant van de blog op mij nemen.

Simpele basis recepten zoals het maken van sambal maar uiteraard ook de BBQ zal van mijn hand komen. Zo kunnen ook de mannen van Nederland en België zich amuseren op onze kookblog

Marie Louise Kaldenbach

Geboren 16 sept. 1984 en helemaal verzot op koken en bakken. Het liefst sta ik de hele dag in de keuken lekkere dingen klaar te maken.

Dit is mij zeker niet met de paplepel ingegoten. Van huis uit heb ik niets meegekregen op het gebied van koken. Vroeger aten wij thuis week in week uit hetzelfde en dat bestond uit: patat! patat! patat! 1x in de week boerenkool met worst en 1x keer in week pasta. (met saus uit pot uiteraard)

Mijn grootste verslaving is nog steeds patat en voor een lekker patatje mag je me dan ook s’nachts wakker maken.

Toen ik op mijn 17e met Jan Willem ging samenwonen (ja we waren redelijk jong) moest ik dus ook echt gaan leren koken. Dit ging natuurlijk niet meteen van een leien dakje en het was zeker niet allemaal lekker (understatement)

Maar goed, het is natuurlijk beter dan je ieder dag volvreten in een snackbar. In het begin gebruikte ik alleen maar pakjes en zakjes. Na een paar jaar durfde ik iets meer te gaan experimenteren.

Op internet ging ik allemaal recepten zoeken, gaf daar mijn eigen draai aan en ik merkte dat ik het echt leuk ging vinden om iets klaar te maken.

Steeds vaker kreeg ik dan ook van mijn omgeving te horen dat ik echt lekker kon koken en voilà… een nieuwe verslaving was geboren.

Wij hebben inmiddels al een paar jaar onze blog B4men en daarvoor schrijven wij ook regelmatig recepten. Waarom zou je dan nog een blog starten?

Heel simpel! B4men is geen kookblog en om onze creativiteit op het gebied van eten/food kwijt te kunnen, was het dus een logische stap om een kookblog / foodblog op te zetten.

Omdat ook onze kids het super leuk vinden om mee te helpen in de keuken, was de naam Familie over de Kook zo bedacht. Nu is Familie over de Kook dus voornamelijk een kookblog maar zo af en toe krijgen jullie ook persoonlijke artikelen te lezen.

Je krijgt dus naast lekker eten ook een kijkje in onze gezellige keuken.

Beaudine

Hoi allemaal! ik ben Beaudine geboren 22 december 2006. Ik vind het heel erg leuk om te koken en te bakken. Ik houd ook heel erg van lekker eten en daarom ben ik heel blij dat mijn ouders deze blog zijn gestart. (kan ik lekker veel proeven)

Wat ik ook heel erg leuk vind is dat ik ook op de blog voorkom en vaker iets mag schrijven en klaarmaken. Een andere grote hobby van mij is toneel. Daar kan ik echt mijzelf zijn. 

Amaranthe

Hoi! Ik ben Amaranthe en ik ben geboren 10 september 2010.  Ik heb heel veel vriendinnetjes op school. Wij mogen steeds vaker helpen in de keuken en dit is heel erg leuk. Heel soms mag ik samen met Beaudine zelf iets bakken of koken.

Op de blog mag ik helpen met kleine recepten en ik mag heel misschien ook een vlog opnemen.

Familie over de Kook

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt op Familie over de Kook volg ons dan op onze Social Media Kanalen:

                                                      Facebook
                                    Instagram
                                                YouTube
                                    Pinterest