shoarma wraps met kruidige dipsaus

shoarma wraps met kruidige dipsaus
Recept Afdrukken
shoarma wraps met kruidige dipsaus
Maaltijd avondeten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
kruidige dipsaus
Maaltijd avondeten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
kruidige dipsaus
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht. Verhit een scheutje olie in een grote hapjespan of wok. Fruit de uien met de knoflook en de paprikapoeder, kerriepoeder en sambal. Voeg de champignons en paprika toe. Bak tot de champignons beginnen te verkleuren. Voeg de shoarma toe en bak de shoarma op hoog vuur gaar. Meng dan het bekertje crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur uit en laat het mengsel iets afkoelen. Vul de wraps met de shoarma en bestrooi met een klein beetje geraspte kaas. Rol de wraps op en leg ze in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de overgebleven geraspte kaas. Bak de wraps in de oven tot de kaas gesmolten is. (5min)
  2. Maak ondertussen de kruidige dipsaus klaar door alle ingrediënten hiervoor te mengen. (dit kan je ook eerder doen en bewaren in de koelkast, hierdoor trekken de smaken beter in) Serveer eventueel met een zak gemengde sla.
Deel dit Recept