paasontbijt: brioche met aubergine chutney en ei

paasontbijt: brioche met aubergine chutney en ei
Recept Afdrukken
paasontbijt: brioche met aubergine chutney en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Grill de dikke sneeën brioche brood even kort onder de grill of op een grillpan. (let wel op dat het brood niet aanbrand, doordat het brood veel suiker bevat, brand het sneller aan)
  2. Pocheer de eieren of kook ze zacht. Om eieren te pocheren breng je een grote pan water tegen de kook aan. Vet 4 boterhammen zakjes in met een beetje olie. Breek de eieren in de zakjes en knoop ze dicht. (houdt een beetje lucht erbij) Leg de zakjes in het water en laat ze 5 minuten in het water. (niet laten koken....het water moet een klein beetje borrelen)
  3. Leg een beetje gemengde sla op de geroosterde brioche broodjes. Smeer daarop een dikke laag aubergine chutney en leg daarop het gepocheerde of zacht gekookte ei. Bestrooi met een beetje peper en chilivlokken of pul biber.
Deel dit Recept