kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata

kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata

kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata

4.50 van 4 stemmen
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Gang: Nagerecht/Toetje
Keuken: Nederlandse
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 6 porties

Ingrediënten

  • 250 gram mascarpone
  • 250 milliliter slagroom
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 kopje espresso
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel specuclaaskruiden
  • 6 eetlepels Licor 43 Orochata
  • 300 gram truffel kruidnoten

Instructies

  • Roer de mascarpone los met een spatel. Klop de slagroom bijna stijf met 3 el suiker. Meng met een spatel de slagroom door de mascarpone samen met het kopje espresso, 6 el Licor 43 Orochata, 1/2 tl kaneel en een 1/2 tl speculaaskruiden.
  • Bouw de glaasjes op door wat truffel kruidnoten erin te doen, (houd 75 gram apart) daarop wat van het Licor 43 Orochata mengsel en dit bouw je in laagjes op. Mocht je het niet meteen gaan eten, zet het dan nu in de koelkast. Verkruimel vlak voor serveren de overige kruidnoten en bestrooi dit over de glaasjes.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer