gevulde chocolade paaseieren

gevulde chocolade paaseieren
Deel met je vrienden:

gevulde chocolade paaseieren

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Gang: Nagerecht/Toetje, Snack
Keuken: Nederlandse
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 8 stuks

Ingrediënten

  • 8 holle chocolade paaseieren meer tegen eventueel breuk
  • 250 gram mascarpone
  • 3 eetlepels vanille yoghurt
  • 1/2 citroen het sap
  • 1 zakje vanillesuiker
  • lemon curd zelfgemaakt staat op onze site

Instructies

  • Meng de mascarpone met 3 el vanille yoghurt, vanillesuiker en het sap van een halve citroen.
  • Snijd de paaseieren open. Om de chocolade paaseieren open te snijden, kan je het beste eerst de eieren een beetje insnijden met een scherp aardappelmesje. Snijd daarna vervolgens de eieren door met een klein scherp kartelmesje.
  • Vul de paaseieren met het mascarpone mengsel en leg daarop een klein beetje lemon curd als zijnde het "eigeel". Bewaar de chocolade paaseieren in de koelkast.