Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Familie over de Kook weekmenu 2-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan een heerlijke romige tortellini ovenschotel, wraps met salami, penne met gehakt in tomatensaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: Romige tortellini ovenschotel

Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Deze romige tortellini ovenschotel met spinazie staat met ongeveer een half uurtje op tafel. Serveer de ovenschotel eventueel met stokbrood en zelfgemaakte kruidenroomkaas.

Ga naar het recept van de romige tortellini ovenschotel:

Dinsdag: Romige aardappel preisoep

Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Deze romige aardappel preisoep is een zalig basisrecept die je met een paar tips helemaal naar eigen smaak kunt pimpen. Serveer de soep eventueel met een zelfgemaakt kaas uienbrood voor een volledige avondmaaltijd.

Ga naar het recept van de aardappel preisoep:

Woensdag: Wraps met salami en roomkaas

Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Wraps met salami en roomkaas. Een super lekkere en goedgevulde wrap. Heerlijk als lunch of als borrelhapje. De wraps kunnen ook prima als avondmaaltijd gegeten worden. Serveer er dan bijvoorbeeld pompoensoep met tomaat bij.

Ga naar het recept van de wraps met salami en roomkaas:

Donderdag: Penne met gehakt in tomatensaus

penne met gehakt in tomatensaus

Wil je snel een gezonde en smaakvolle avondmaaltijd op tafel zetten? Dan zou ik zeker een keertje deze kruidige penne met gehakt in tomatensaus maken. Heerlijk met geraspte kaas en een gebakken ei erbij.

Ga naar het recept van de penne met gehakt in tomatensaus:

Vrijdag: Pulled chicken wraps

weekmenu 2 pulled chicken wraps

Start je weekend goed met deze heerlijke goedgevulde pulled chicken wraps. Super lekker met tortilla chips erbij en een romige dipsaus.

Ga naar het recept van de pulled chicken wraps:

Zaterdag: Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Familie over de Kook weekmenu 2-2023

Comfort food op en top! Deze gehaktballetjes in tomatensaus kan je serveren met pasta, met een salade of met stokbrood/ciabatta. Bij ons thuis gaat de schaal altijd tot het laatste restje saus helemaal op.

Ga naar het recept van de Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus:

Zondag: Pasteitjes met vegan champignons ragout

weekmenu 2-2023 pasteitjes met vegan champignon ragout

Laat de titel “vegan champignon ragout” je niet afschrikken. Deze vegan ragout zit namelijk echt bomvol smaak. Wat ons betreft eet je pasteitjes niet alleen tijdens de feestdagen. Het is ook echt “weekend eten”.

Ga naar het recept van de pasteitjes met vegan champignon ragout:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.