Familie over de Kook weekmenu 17-2023

Familie over de Kook weekmenu 17-2023

Familie over de Kook weekmenu 17-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: soep van aspergeschillen met kerrie, Turks brood met kruidig gehakt, pittige Indische kip en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: noedelsalade met pittige pindasaus dressing

noedelsalade met kip en pittige pindasaus dressing

Deze noedelsalade met pittige pindasaus dressing is zowel lekker mรฉt de gegrilde kip als zonder. Tevens kan je de salade lauwwarm als koud eten.

Ga naar het recept van de noedelsalade met pittige pindasaus dressing:

Dinsdag: Turks brood met kruidig gehakt

Turks brood met kruidig gehakt

Wil je een lekkere broodmaaltijd maken? Maak dan dit Turks brood met kruidig gehakt, salsa en frisse yoghurtdip. Ik krijg altijd meteen zin in de zomer als ik deze foto zie.

Ga naar het recept van het Turks brood met kruidig gehakt:

Woensdag: pulled chicken in ketjap

pulled chicken ofwel kip in ketjap saus

Maak gerust een dubbele portie van deze pulled chicken in ketjap want de volgende dag is de kip misschien nog wel lekkerder. De kip is ook erg lekker op een stokbroodje met gesmolten kaas….just saying ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de pulled chicken in ketjap:

Donderdag: gegrilde worst en groenten uit de oven

gegrilde worst en groenten uit de oven

Gegrilde worst en groenten uit de oven. Een super lekkere en mega simpele avondmaaltijd. Nog een groot voordeel, je hebt bijna geen afwas. Serveer bij friet, gebakken aardappeltjes of maak er een salade van.

Ga naar het recept van de gegrilde worst en groenten uit de oven:

Vrijdag: Indische kip

Deze pittige Indische kip met seroendeng is niet geschikt voor watjes ๐Ÿ˜‰ Serveer de Indische kip met kruidige rijst en komkommer in zuur. Dat vinden je smaakpapillen ook wel een prettig… een beetje verfrissing.

Ga naar het recept van de Indische kip:

Zaterdag: soep van aspergeschillen met kerrie

soep van aspergeschillen met kerrie

Jeej! Het aspergeseizoen is weer begonnen ๐Ÿ™‚ De schillen gooi je natuurlijk niet weg maar daar maak je deze heerlijke soep van. Verwen je zelf extra door een topping te gebruiken van krokant gebakken beenham.

Ga naar het recept van de aspergesoep gemaakt van schillen met kerrie:

Zondag: Indische pulled beef

Familie over de Kook weekmenu 17-2023: Indische pulled beef

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 17-2023 af met deze mega lekkere Indische pulled beef. Deze stoof is pittig, zoet en prikkelt je zintuigen. Lekker met rijst, noedels, bij stamppot of uiteraard bij friet met mayo.

Ga naar het recept van de Indische pulled beef:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken