Familie over de Kook in Koffietijd op televisie

Familie over de Kook in Koffietijd op televisie

Hoe gaaf is dat!!!! Waren wij (Familie over de Kook) afgelopen woensdag gewoon te zien in Koffietijd op RTL 4. Nu wisten wij natuurlijk wel dat we op televisie zouden komen maar niet wanneer. Pasgeleden had ik in “Thuis bij Familie over de Kook” natuurlijk wel verteld dat er een filmploeg bij ons thuis was maar wij mochten niet vertellen voor wat dat was. Dat heeft volgens mij te maken met het feit dat iets op het laatste moment nog helemaal afgezegd kan worden. Het was dus toch wel spannend of het รผberhaupt nog op televisie zou komen.

De dag dat de filmcrew bij ons thuis kwam, was ik echt helemaal op van de zenuwen. Ik kon namelijk niet terugvallen op Jan Willem ๐Ÿ™‚ Hij was namelijk aan het werk in onze Barbershop. Ik moest het dus grotendeels alleen gaan doen. Gelukkig natuurlijk wel met de kids naast mij. Die vonden het echt fantastisch en hadden de tijd van hun leven! Ze hebben het dan ook echt super goed gedaan.

Al met al moet ik zeggen dat na verloop van tijd de zenuwen afnamen en het zelfs echt heel erg leuk was. De crew was ontzettend aardig en stelde ons ook goed gerust. Ik maakte รฉรฉn van mijn favoriete stamppotten en dat is de andijvie stamppot met ras el hanout. De geur is huis was echt heerlijk en het recept wilde de crew dan ook graag mee naar huis. Whahaha dat is toch een super compliment om te krijgen. Kijk mee naar ons tv debuut!

Familie over de Kook in Koffietijd

Familie over de Kook te zien in Koffietijd op RTL 4