Big Tasty saus zelf maken van de McDonald's

Big Tasty saus zelf maken van de McDonald's

Yes!!! Eindelijk is het gelukt om de Big Tasty saus van de McDonald’s na te maken. Dat wij regelmatig bij de Gele M eten, is als je ons volgt, geen geheim. Eén van de favoriete burgers van Jan Willem en mijzelf is de Big Tasty. De burger zelf is op zich niet heel spannend te noemen maar die saus. Mmmmm…. ja, die saus is echt wel heel erg lekker! Eerlijk is eerlijk, in de saus van de McDonald’s zitten behoorlijk veel “chemische” ingrediënten. 100% de saus zelf namaken thuis is dus echt niet te doen. Toch durf ik wel te zeggen dat mijn variant heeeeeeeel dicht in de buurt zit.

recept Big Tasty saus van de McDonald’s namaken

Recept Afdrukken
Big Tasty saus van de McDonald's
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Snack
Keuken Amerikaanse
Prep Tijd 5 minuten
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Maaltijd Snack
Keuken Amerikaanse
Prep Tijd 5 minuten
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. De saus maken is natuurlijk heel simpel! Hiervoor hoef je alleen alle ingrediënten te mengen. Voeg eventueel een klein scheutje water toe als je de saus dunner wilt hebben.
Deel dit Recept

TIP: ik gebruik voor het rokerige van de saus een snufje gerookte paprikapoeder. Mocht je dit ingrediënt nu niet thuis in je kruidenkastje hebben staan en verder ook nooit gebruiken? Vervang dit dan eventueel voor een beetje extra bbq saus. (persoonlijk vind ik het aanschaffen wel echt waard….zeker als je echt fan bent van de Big Tasty)

Tasty Burger

recept om zelf de Big Tasty saus te maken van de McDonald's

Hoe blij kan je zijn als na maanden experimenteren iets lukt? Nou, echt super blij! Ik heb echt een vreugdedansje gemaakt. Schrik niet van de ingrediëntenlijst, deze Big Tasty saus is het absoluut waard!

Zelf thuis een Big Tasty maken met de beroemde Big Tasty saus

De Big Tasty is verder echt een mega simpele burger om te maken! O ja, de Emmentaler kaas maakt naast de saus ook echt de burger. Het zoetige van de kaas in combinatie met het rokerige van de saus en het pittige van de rauwe ui….TOP! Al zeg ik het zelf 😉 Ook een lekkere burger om thuis na te maken is de Old Dutch burger.