Top 5 best bekeken recepten op Familie over de Kook

Top 5 best bekeken recepten op Familie over de Kook

WAUW!!!!! dit mag ik echt wel met hoofdletters schrijven. Ongeveer 2,5 maand geleden zijn wij “live” gegaan met Familie over de Kook. We hebben echt een ongelofelijke droomstart gehad en wij zijn echt onwijs trots en onwijs blij dat het zo goed gaat met de blog. Dit hadden we in onze stoutste dromen niet verwacht. Van te voren maak je natuurlijk een verwachtingspatroon van hoe de blog zou gaan lopen. Eerlijk is eerlijk, de Facebook like’s blijven een beetje achter in prognose. We zijn nu dus 2,5 maand onderweg en staan rond de 900 like’s. Dit hadden we eigenlijk meer dan het dubbele verwacht. We horen echter van veel mensen dat ze een beetje Facebook moe zijn en niet zo snel meer iets like’n. De bezoekersaantallen zijn daarentegen heeeeeeel veeeeeel meer dan verwacht. We hadden gehoopt om de eerste maand rond de 500 unieke bezoekers uit te komen en dat was 1100. De tweede maand hadden we gehoopt om rond de 1000 uniek uit te komen en dat was 3300 unieke bezoekers. We zitten nu halverwege onze derde maand en we zitten nu al op 6000 unieke bezoekers! OMG!!! Zo onwijs gaaf!!!!! Het harde werken wordt beloond en daar zijn we heel erg trots op. Dit hadden we niet bereikt zonder jullie lezers….dus bij deze willen wij ook jullie ontzettend bedanken. Binnenkort komt er een onwijs leuke win-actie op Familie over de Kook om jullie te bedanken, dus houdt de site goed in de gaten.

Top 5 best bekeken gerechten Familie over de Kook

Nu zijn jullie waarschijnlijk wel benieuwd welke recepten het zo goed doen, dat de site zulke fantastische bezoekersaantallen haalt.

Nummer 1: Met stip op nummer 1 staat de kruidige kip in kokosmelk. Dit recept is dan ook wel heel erg lekker en het is een recept wat bij ons heel vaak op tafel staat. 

Van deze kruidige kip in kokosmelk loopt het water toch in je mond! Voor het recept klik hier!

Nummer 2: Een recept waarvan ik niet verwacht had dat deze het zo goed zou doen op de blog, is de Spaanse tortilla. Nu is deze tortilla echt wel heel erg lekker maar ik dacht eerder dat dit recept te simpel zou zijn. Het blijkt echter dat de meeste bezoekers simpele recepten juist heel erg waarderen. Wij gaan hier dus zeker rekening mee houden.

Spaanse tortilla met chorizo, paprika, kaas en een zelfgemaakte aïoli. Wil je dit een keertje klaarmaken? klik dan hier voor het recept.

Nummer 3: Op Familie over de Kook staan al een paar Mexicaanse recepten en daar kon er nog eentje aan toegevoegd worden. Namelijk deze Tostada met kruidig gehakt, bonen en een frisse salsa. Het lijkt een beetje op een pizza maar in plaats van pizzadeeg te gebruiken, gebruik je een wrap/tortilla. Super leuk ook dat dit recept gebruikt is voor een artikel in de Telegraaf. (lees trots…trost…trots)

Mexicaanse Tostada met bonen, mais, kruidig gehakt en een frisse salsa. Serveer met een flinke klodder zure room, yoghurt of crème fraîche. Recept klik hier!

Nummer 4: Eén van mijn favoriete recepten op de blog is toch wel de sticky chicken. Van ons had deze wel op nummer 1 gemogen. Dit gerecht is namelijk om je vingers bij af te likken. Dit bedoel ik niet alleen figuurlijk maar ook echt letterlijk. Deze pittige kip in cola is plakkerig…heel plakkerig, maar ook heel erg lekker. Er zijn veel recepten online te vinden om sticky chicken te maken en het leuke van dit gerecht is dat je hem naar smaak invulling kan geven.

Sticky Chicken kan je eten met frietjes, wat wij het liefst doen, maar ook met rijst is het erg lekker. Recept klik hier!

Nummer 5: Iets wat wij heel erg graag eten is zelfgemaakte pizza. Niets is lekkerder dan zelfgemaakt pizzadeeg. Veel mensen zien op tegen het zelf maken van hun eigen pizzadeeg. Dit is eigenlijk heel erg jammer want, het is echt in een mum van tijd klaargemaakt. Als je eenmaal een keertje je eigen pizzadeeg gemaakt heb, dan wil je nooit meer die kant en klare pizzabodems uit de supermarkt. 

Er gaat niets boven zelfgemaakt pizzadeeg! Beleg de pizzabodem met alles wat je maar lekker vindt. Recept klik hier![/caption

Dit was de top 5 best bekeken recepten van het begin van Familie over de Kook. Wij zijn benieuwd hoe deze top 5 er over een paar maanden uitziet. Heb jij de Facebookpagina van F.o.d.K nog niet geliked, dan zouden wij het super vinden als je dit alsnog wilt doen 🙂 

2 Comments
 1. Nr 1 ben ik helemaal mee eens, wat is dit een heerlijk recept.

  1. Beste Frans,

   Bedankt voor het compliment!
   Super leuk om te horen 🙂
   Hopelijk ga je nog veel meer recepten lekker vinden van Familie over de Kook.

Comments are closed.