snelle appeltaart met bladerdeeg

snelle appeltaart met bladerdeeg
Recept Afdrukken
snelle appeltaart met bladerdeeg
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 25-30 minuten
Porties
taart
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 25-30 minuten
Porties
taart
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de appelblokjes met 1 zakje vanillesuiker, scheutje citroensap en 1 eetlepel kaneel. Vet een ronde ovenschaal in met een beetje roomboter en bekleed dit met het bladerdeeg en prik met een vork gaat in de bodem. Zorg dat het bladerdeeg iets over de randen valt. Schep het appels in de taartvorm. Vouw het bladerdeeg eroverheen. Smeer dit in met het geklutste ei en bestrooi met een beetje suiker. Bak de appeltaart in 30-35 minuten gaar en goudbruin. Serveertip: een bolletje ijs en/of slagroom.
Deel dit Recept