
Porties: 16 stuks
Ingrediënten
- 500 gram half om half gehakt
- 2 theelepels grove mosterd
- 2 theelepels sambal badjak
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- snuf vers gemalen zwarte peper en zout
- 1/2 theelepel uienpoeder
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 ei
- handje paneermeel
- 75-100 gram extra belegen kaas in hele kleine blokjes gesneden
Instructies
- Meng alle ingrediënten voor de gehaktballetjes en kneed dit goed door. Vorm er ongeveer 16 kleine gehaktballetjes van. Verwarm de Aerofryer/Airfryer voor op 200 graden. Leg een bakpapiertje in het apparaat en leg daarop de gehaktballetjes. Bak de pittige balletjes 8 minuten. Verlaag daarna de temperatuur naar 155 graden en bak nog eens 7 minuten. (ik draaide zelf de gehaktballetjes om na de eerste 8 minuten)
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook