Familie over de Kook weekmenu 8-2023

Familie over de Kook weekmenu 8-2023

Familie over de Kook weekmenu 8-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

WEEKMENU: ELKE VRIJDAG EEN WEEKMENU VOOR HET HELE GEZIN

Deze week kan er bij jou op tafel staan: rijst met kip ketjap, penne in tomaten-kruidenroomkaas saus, uiensoep met paksoi en champignons en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast

Maandag: prei ovenschotel met gehakt

prei ovenschotel met gehakt en puree

De foto verdient geen schoonheidsprijs maar deze prei ovenschotel met gehakt en aardappelpuree is wel echt mega lekker! Ik geef tevens een paar tips om deze ovenschotel redelijk gezond klaar te maken.

Ga naar het recept van de prei ovenschotel met gehakt en puree:

Dinsdag: spruitjes stamppot met ketjap gehaktballetjes

spruitjes stamppot

Zelfs wanneer je geen enorme spruitjes liefhebber bent weet ik bijna zeker dat je op deze manier spruitjes wel gaat lusten. De ketjap gehaktballetjes maken namelijk alles lekker!

Ga naar het recept van de spruitjes stamppot met ketjap gehaktballetjes:

Woensdag: penne in tomaten-kruidenroomkaas saus

penne in tomaten kruidenroomkaas saus

Wat een titel hΓ©….dat is pas een mond vol πŸ™‚ Deze penne in tomaten-kruidenroomkaas saus is momenteel grote favoriet bij ons thuis. Hopelijk ga jij net zo smullen van deze pastamaaltijd als wij doen.

Ga naar het recept van de penne in tomaten-kruidenroomkaas saus:

Donderdag: kip kerrie met rijst en boontjes

kip kerrie met rijst en boontjes

Zelf kip kerrie maken zonder pakjes en zakjes is echt zo kinderlijk eenvoudig! Dit wil je voortaan iedere week eten. TIP: de saus is met gehaktballetjes ook erg lekker.

Ga naar het recept van de kip kerrie met rijst en boontjes:

Vrijdag: uiensoep met paksoi en champignons

Familie over de Kook weekmenu 8-2023

Deze uiensoep met paksoi en champignons lijkt in helemaal niets op de Franse uiensoep maar is wel ook echt ontzettend lekker. Serveer er een stokbroodje met citrus kruidenboter bij of maak zelf een kaas-uienbrood.

Ga naar het recept van de uiensoep met paksoi en champignons:

Zaterdag: Turks brood met gegrilde kip en kerriemayonaise

Familie over de Kook weekmenu 8-2023 turks brood

Eet dit Turks brood met gegrilde kip en kerriemayonaise als verwen lunchmaaltijd of als een simpele avondmaaltijd. Ook lekker met frietjes erbij. Zo start je toch meteen goed je weekend.

Ga naar het recept van het Turks brood met gegrilde kip en kerriemayonaise:

Zondag: rijst met kip ketjap

Familie over de Kook weekmenu 8-2023

Met deze kip ketjap en rijst zet je echt een heerlijke avondmaaltijd op tafel. Een gerecht waar het hele gezin van zal gaan smullen. Heerlijk met extra veel zelfgemaakte pindasaus.

Ga naar het recept van de rijst met kip ketjap:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.