Familie over de Kook weekmenu 51-2024. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.
Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.
Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin
Deze week kan er bij jou op tafel staan: pompoen-pindasoep, gehaktballetjes in cola saus, andijviestamppot met sticky champignons en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.
Maandag: hartige taart met prei en Boursin
We starten deze maandag met echt een super lekkere hartige taart gevuld met verse worst, prei, Boursin en heel veel kaas. Je kunt ook gehakt of vega gehakt gebruiken. Ga naar het recept van de hartige taart met prei en Boursin:
Dinsdag: andijviestamppot met sticky champignons
Wanneer wij een dagje geen vlees willen eten dan kies ik vaak voor deze andijviestamppot met sticky champignons. In plaats van champignons kan je ook oesterzwammen gebruiken. Denk je echt niet zonder vlees te kunnen? Gebruik dan stukjes kipfilet. Ga naar het recept van de andijviestamppot met sticky champignons:
Woensdag: pompoen-pindasoep
Deze pompoen pindasoep klinkt misschien als een beetje vreemde combinatie maar geloof me, het is echt heerlijk! Ga naar het recept van de pompoen pindasoep:
Donderdag: kikkererwten in kruidige tomatensaus
U vraagt, wij draaien π Wij krijgen veel de vraag of wij meer vegetarische gerechten kunnen maken en uiteraard is dat geen enkel probleem. Deze vega stoof met kikkererwten zit echt bomvol smaak. Heerlijk met Naan en yoghurt maar ook erg lekker bij rijst. Liever toch vlees? Dat kan! Bak dan blokjes kipfilet of 300 gram gehakt gehakt mee. Ga naar het recept van de kikkererwten in kruidige tomatensaus:
Vrijdag: bloemkoolstamppot met sticky rookworst
Het romige van de bloemkoolstamppot in combinatie met het rokerige, zoete en ietwat pittige gebakken rookworst is echt zoooooo lekker. Ga naar het recept van de bloemkoolstamppot met sticky rookworst:
Zaterdag: gehaktballetjes in cola saus
Deze smeuΓ―ge gehaktballen in zoet-kruidige colasaus is een gerecht wat je een keertje geprobeerd “moet” hebben. Super lekker bij rijst en sperziebonen maar uiteraard ook bij frietjes met mayo π Ga naar het recept van de gehaktballetjes in cola saus:
Zondag: vegetarische aubergine curry stoof
We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 51-2024 af met echt een ontzettend lekkere aubergine curry stoof. Wij aten dit met Naan maar met rijst is het gerecht ook erg lekker. Ga naar het recept van de vegetarische aubergine curry stoof:
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.