Familie over de Kook weekmenu 41-2023

Familie over de Kook weekmenu 41-2023

Familie over de Kook weekmenu 41-2023. Wat eten we vandaag? Het is de meest gestelde vraag bij de meeste mensen thuis.

Ben jij regelmatig inspiratieloos en heb je geen idee wat je soms op tafel moet zetten? Iedere vrijdagochtend staat er een nieuw weekmenu online. Zo hopen wij het je iets makkelijker te maken wat je allemaal kunt gaan eten.

Weekmenu: elke vrijdag een weekmenu voor het hele gezin

Deze week kan er bij jou op tafel staan: orzo in tomatensaus met gegrilde groenten, kip in cola, andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus en nog veel meer lekkers. Dus veel plezier met boodschappen doen en eet smakelijk alvast.

Maandag: courgettesoep met kerrie

simpele courgette soep met kerrie

Yum! Deze courgettesoep met kerrie is een gezonde, makkelijke en snel te maken avondmaaltijd. Ideaal om je week mee te starten dus.

Ga naar het recept van de courgettesoep met kerrie:

Dinsdag: sperziebonen stamppot met rookworst

Deze sperziebonen stamppot met kruidig gebakken rookworst is echt zo ontzettend lekker. Bij ons thuis moet ik de stukjes rookworst echt eerlijk verdelen anders is er ruzie wie het laatste stukje mag.

Ga naar het recept van de sperziebonen stamppot met rookworst:

Woensdag: plaattaart met courgette en rode ui

familie over de kook weekmenu 41-2023

Op woensdag is het bij de meeste mensen rennen en vliegen, dus wil je een makkelijke maaltijd eten. Deze plaattaart met courgette en rode ui is heerlijk bij een kom soep maar kan je ook prima met een salade serveren.

Ga naar het recept van de plaattaart met courgette en rode ui:

Donderdag: andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus

andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus

Jaaaaa het is weer echt stamppot tijd! Al eten wij het hele jaar overigens graag een stamppot. Deze andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus is echt verslavend lekker. Vooral de gehaktballetjes dan hรฉ ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de andijviestamppot met gehaktballetjes in ketjapsaus:

Vrijdag: spaghetti in simpele tomatensaus met rozemarijn en basilicum

spaghetti in simpele tomatensaus met rozemarijn en basilicum

Start je weekend heerlijk met deze simpele spaghetti in tomatensaus met rozemarijn en basilicum. Serveer voor het “weekend gevoel” een focaccia en/of Italiaans beleg bij. Smullen maar!

Ga naar het recept van de spaghetti in tomatensaus met rozemarijn en basilicum:

Zaterdag: kip in cola

familie over de kook weekmenu 41-2023

Kip in cola? Is dat lekker? Whahaha wij vinden van wel en het is al jaren รฉรฉn van de meest populaire recepten op Familie over de Kook. Uiteraard eten wij de kip graag met patat….en mayo…maar bij rijst is de kip ook heerlijk.

Ga naar het recept van de kip in cola:

Zondag: orzo in tomatensaus met gegrilde groenten

familie over de kook weekmenu 41-2023

We sluiten het Familie over de Kook weekmenu 41-2023 af met deze gezonde orzo in tomatensaus met gegrilde groenten. Dat compenseert meteen op een heerlijke manier de calorierijke maaltijd van zaterdagavond ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van de orzo in tomatensaus met gegrilde groenten:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken