Vandaag een recept…het mag de naam recept eigenlijk niet hebben…waarover ik getwijfeld heb of ik het wel op Familie over de Kook moest plaatsen. Dit broodje visstick is namelijk zo ontzettend simpel maar was wel echt zo ontzettend lekker, dat ik het je toch niet wil onthouden. Ik heb gekozen voor het gemak van kant en klare vissticks…wat stiekem…mijn quilty pleasure is. Ik heb wel zelf de burgerbroodjes gemaakt. Deze zijn zelfgemaakt toch echt wel gewoon het lekkerst!
recept broodje visstick

Wat heb je nodig (ingrediënten)
- 4 broodjes zie recept
- ijsbergsla
- 2 tomaten in plakjes gesneden
- 4 plakjes cheddar kaas
- 20 vissticks
- pittige mayo zie recept
Zo maak je het (bereidingswijze)
- Frituur de vissticks of bak ze in de pan of oven. Net wat jij lekkerder vindt. Smeer de onderkant en bovenkant in met de pittige mayonaise. Leg eerst wat ijsbergsla op het broodje, dan de vissticks, een plak cheddar, plakjes tomaat, weer vissticks en dan de bovenkant van het broodje. Klaar is kees!
recept brioche broodjes
recept pittige mayonaise
zelfgemaakt vs kant en klaar
Natuurlijk zijn zelfgemaakte vissticks heel erg lekker maar ik persoonlijk vind ze dus niet per definitie lekkerder. Het is maar net waar ik trek in heb. Nu vertelde ik in het voorstukje al dat kant en klare vissticks een soort van guilty pleasure van mij is, ik eet ze namelijk heel graag. Mijn schoonvader kan zich hier niets bij voorstellen en hij vindt ze echt ontzettend smerig. Zo zie je maar…zoveel mensen zoveel wensen! Als ik kant en klare vissticks eet dan wil ik wel de echte van “kapitein” Iglo en nee hier word ik niet voor betaald om te vermelden. Wat ik wel echt lekkerder vind zijn mijn zelfgemaakte broodjes. Daar kan echt geen kant en klaar broodje tegenop. Vind je het dus niet erg om toch in de keuken te staan, maak dan wel je broodjes zelf!

