7 x tomatensoep recepten

7 x tomatensoep recepten

7 x tomatensoep recepten. Een tomatensoep is namelijk altijd erg lekker om te eten en simpel om te maken. Ook niet onbelangrijk, heel gezond!

Ik heb 7 lekkere en makkelijk te maken tomatensoepen in een overzicht gezet. Wat dacht je van een tomatensoep met “Italiaanse” gehaktballetjes, een Mexicaanse tomatensoep of een persoonlijke favoriet van mij de Chinese tomatensoep.

Hopelijk zie je een lekkere tomatensoep in het overzicht staan. Veel plezier en succes met kiezen welke soep je wilt gaan maken ๐Ÿ™‚

7 x tomatensoep recepten

Chinese tomatensoep met kip

Chinese tomatensoep met kip

Naast patat mag je mij echt wakker maken voor deze Chinese tomatensoep met kip. Deze variant is gelukkig lekker snel te maken.

Ik gebruik voor deze soep een pak tomatensap. Tevens maak ik een soort “papje” van ketjap manis met specerijen die je toevoegt aan de soep voor de echte Chinese tomatensoep smaak.

Ga naar het recept van de Chinese tomatensoep:

Tomatensoep met gehaktballetjes

tomatensoep met gehaktballetjes

Een grote favoriet van onze kinderen is momenteel deze tomatensoep met “Italiaanse” gehaktballetjes. De gehaktballetjes zijn overigens niet alleen erg lekker in deze soep maar zijn ook heerlijk als borrelhapje.

Ga naar het recept van de tomatensoep met gehaktballetjes:

Simpele tomatensoep met paprika

simpele tomatensoep met paprika

Voordeel van deze tomatensoep met paprika is dat je lekker veel vitaminen binnenkrijgt. Ondanks dat onze oudste dochter niet zo van paprika houdt lust ze wel graag deze soep. Ik geef tevens een aantal variatie tips.

Ga naar het recept van de simpele tomatensoep met paprika:

Geroosterde tomatensoep met kip

Door de tomaten samen met uien, knoflook en diverse kruiden eerst te roosteren, krijgt je tomatensoep een heerlijke rijke en volle smaak. Serveer eventueel bij de soep stokbrood met citrus kruidenboter.

Ga naar het recept van de geroosterde tomatensoep met kip:

Tomatensoep met pompoen en paprika

7 x tomatensoep recepten: kruidige pompoensoep met tomaat en paprika

Deze tomatensoep met pompoen en paprika is niet alleen heel erg gezond maar ook ontzettend lekker. Ook is de soep heerlijk verwarmend omdat hij zowel kruidig als pittig is.ย Uiteraard kan je de hoeveelheid pit naar eigen smaak aanpassen.

Ga naar het recept van de tomatensoep met pompoen en paprika:

Chinese tomatensoep met gehaktballetjes

7 x tomatensoep recepten: Chinese tomatensoep met gehaktballetjes

Weer een Chinese tomatensoep? Yep ๐Ÿ™‚ Ditmaal heb ik een lekkere variant met kruidige gehaktballetjes gemaakt. Dit geeft toch weer een heel andere smaakbeleving dan de variant met kip.

Ga naar het recept van de Chinese tomatensoep met gehaktballetjes:

Pittige Mexicaanse tomatensoep

7 x tomatensoep recepten: pittige Mexicaanse tomatensoep

Yum! Het laatste recept in het overzicht van 7 x tomatensoep recepten is deze Mexicaanse tomatensoep. Deze soep is gezond, kruidig van smaak en makkelijk te maken. Maak een Mexicaans feestje ervan door tortilla chips, een Mexicaanse dipsaus en eventueel quesadilla’s met kip erbij te serveren.

Ga naar het recept van de pittige Mexicaanse tomatensoep:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken