Pizza toppings : 5 lekkere variaties

Pizza toppings : 5 lekkere variaties

Pizza toppings. 5 lekkere variaties zodat je genoeg inspiratie krijgt om heerlijke pizza’s zelf te gaan maken. Wij eten als het even kan 1x in de week wel pizza. Soms afgehaald maar meestal zelfgemaakt.

Ben jij ook verzot op pizza maar kom je niet verder dan een pizza met salami? Misschien kunnen onderstaande pizza toppings je nieuwe inspiratie geven.

Pizza toppings

gefrituurde pizza

Deze gefrituurde pizza staat niet in het overzicht maar ik wilde het recept je toch niet onthouden. Wij aten voor het eerst gefrituurde pizza in Napels en dit was echt mega lekker! Thuis wilde ik dus zelf aan de slag gaan en met een zalig resultaat….al zeg ik het zelf.

Zelf pizzadeeg maken of kant en klare bodems gebruiken

Voor alle onderstaande recepten geldt natuurlijk dat je zelf je pizzadeeg kunt maken. Heb je nu niet zoveel tijd maar wil je wel pizza eten, gebruik dan gewoon een kant en klare pizzabodem.

Dit kan zowel een klant en klare bodem zijn die al belegd is met een tomatensaus maar je kunt ook alleen kant en klaar pizzadeeg kopen. Dit hangt dan wel weer een beetje van het recept af.

Champignons met pittige tomatensaus

Een pizza die wij momenteel echt heul veul eten is deze pizza met champignons en pittige tomatensaus. Een super simpele maar wel super smaakvolle pizza. Ook lekker is om nog rode ui en courgette toe te voegen.

Ga naar het recept van de pizza met champignons en pittige tomatensaus:

pizza met champignons en tomatensaus

Tuna melt pizza

De meeste mensen zullen een Tuna Melt alleen kennen als sandwich. Wat overigens ook erg lekker is ๐Ÿ™‚ Maar net zo lekker is om een tuna melt pizza te maken. Een pizza met tomatensaus, tonijn en heel veel kaas. Wij maken onze variant lekker pittig maar dit kan je geheel naar eigen wens aanpassen.

Ga naar het recept van de Tuna melt pizza:

tuna melt pizza

Pittig gehakt met frisse saus

Nog een mega lekker topping voor op een pizza is pittig gehakt met een frisse yoghurtsaus. Voor een beetje extra bite serveer je de pizza vlak voor serveren met ijsbergsla. Het gehakt breng je op smaak met verschillende soorten specerijen. Een ware smaakexplosie in je mond dus.

Ga naar het recept van de pizza met pittig gehakt en frisse saus:

pizza met pittig gehakt, ijsbergsla en frisse saus

Rookworst met crรจme fraรฎche

Een pizza hoef je echt niet alleen maar met een tomatensaus te beleggen en rookworst eet je niet alleen maar bij een stamppot. Deze pizza met crรจme fraรฎche en rookworst is wel echt winterse kost. De rookworst bak je eerst met ui, knoflook, mosterd, sambal en honing. Hierdoor krijgt je pizza echt mega veel smaak.

Ga naar het recept van de pizza met rookworst en crรจme fraรฎche:

rookworst met crรจme fraรฎche

Pikante kip met paprika en rode ui

Ik heb mijn ouders echt verslaafd gemaakt aan deze pizza met pikante kip met paprika en rode ui. Dat snap ik wel want ook hier blijft deze pizza met pikante kip grote favoriet.

Ga naar het recept van de pizza met pikante kip met paprika en rode ui:

pikante kip met paprika en rode ui

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.