makkelijke brownie met Licor 43 Baristo

makkelijke brownie met Licor 43 Baristo

makkelijke brownie met Licor 43 Baristo

3 van 2 stemmen
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Gang: Nagerecht/Toetje, Snack, Tussendoortje
Keuken: Amerikaanse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 brownie

Ingrediënten

  • 150 gram roomboter ongezouten
  • 250 gram fijne kristalsuiker
  • 75 gram cacaopoeder ik gebruik het liefst nesquik
  • 1/2 theelepel Vanille extract
  • 3 eieren
  • 75 gram bloem
  • hand pecannoten optioneel
  • 5 eetlepels Licor 43 Baristo
  • 1 bekertje slagroom
  • snufje zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een brownie bakvorm in en bekleed met bakpapier. Zet een steelpannetje op laag vuur en laat hierin de roomboter, suiker en cacaopoeder smelten. Giet het mengsel in een kom en mix 1 voor 1 de eieren door het mengsel. Voeg dan al mixend beetje bij beetje de bloem erdoorheen. Spatel een snufje zout en de vanille extract door het mengsel en giet het brownie mengsel in de bakvorm. Bak de brownie 25-30 minuten. Als hij uit de oven komt, smeer hem dan ik met 2-3 eetlepels Licor 43 Baristo en laat hem afkoelen. Klop vlak voor serveren de slagroom met 2-3 eetlepels Licor 43 Baristo en klaar is kees!
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer