krabsalade: romig en pittig

krabsalade: romig en pittig
krabsalade: romig en pittig

krabsalade: romig en pittig

3.94 van 15 stemmen
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Keuken: Nederlandse
Voorbereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 2 minuten
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 200 gram surimi ik gebruikte surimi flakes (bij de AH)
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1/2 limoen het sap
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • snuf vers gemalen zwarte peper en zout
  • 1 kleine theelepel mosterd
  • snuf chilipoeder
  • snufje uienpoeder
  • snufje knoflookpoeder

Instructies

  • Trek de surimi uit elkaar. Meng met alle ingrediënten tot hij op smaak is zoals jij hem wilt.
  • Normaal geef ik alle hoeveelheden precies aan maar in dit geval is het echt een kwestie van een beetje op gevoel werken. Begin met de uienpoeder en knoflookpoeder echt met een klein snufje....meer toevoegen kan altijd nog. Deze kruiden kunnen namelijk snel overheersend worden.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer