
Porties: 2 broodjes
Ingrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 1 bol mozzarella in plakjes gesneden
- 2 tomaten in plakjes gesneden
- blaadjes basilicum
- snufje zwarte peper
- 1 zakje veldsla
- 1 bakje Toscaanse Carré is van Garden Gourmet zitten per 2 verpakt
Italiaanse ketchup
- 3 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
- zwarte peper
- scheutje olijfolie extra vierge
Instructies
- Maak eerst de Italiaanse ketchup door na alle ingrediënten hiervoor te mengen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de Toscaanse carré's zoals aangegeven staat op de verpakking. Snijd de Italiaanse bol open en smeer beide kanten in met de Italiaanse ketchup. Leg op de onderkant een handje veldsla, daarop de Toscaanse carré, plakjes tomaat, plakjes mozzarella, paar blaadjes basilicum en bestrooi met een snufje zwarte peper en een klein beetje olijfolie extra vierge.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook