Italiaanse bol met vegetarische Toscaanse carré

Italiaanse bol met vegetarische Toscaanse carré
Deel met je vrienden:

Italiaanse bol met vegetarische Toscaanse carré

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Gang: Diner, Hoofdgerecht, Lunch
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 3 minuten
Totale tijd: 8 minuten
Porties: 2 broodjes

Ingrediënten

  • 2 Italiaanse bollen
  • 1 bol mozzarella in plakjes gesneden
  • 2 tomaten in plakjes gesneden
  • blaadjes basilicum
  • snufje zwarte peper
  • 1 zakje veldsla
  • 1 bakje Toscaanse Carré is van Garden Gourmet zitten per 2 verpakt

Italiaanse ketchup

  • 3 eetlepels ketchup
  • 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
  • zwarte peper
  • scheutje olijfolie extra vierge

Instructies

  • Maak eerst de Italiaanse ketchup door na alle ingrediënten hiervoor te mengen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de Toscaanse carré's zoals aangegeven staat op de verpakking. Snijd de Italiaanse bol open en smeer beide kanten in met de Italiaanse ketchup. Leg op de onderkant een handje veldsla, daarop de Toscaanse carré, plakjes tomaat, plakjes mozzarella, paar blaadjes basilicum en bestrooi met een snufje zwarte peper en een klein beetje olijfolie extra vierge.