Glutenvrije cake met Lisa's Choice bakmix

Glutenvrije cake met Lisa's Choice bakmix
Deel met je vrienden:

Glutenvrije cake met Lisa's Choice bakmix

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Keuken: Nederlandse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Porties: 1 cake

Ingrediënten

  • 1 pak Lisa's Choice cakemix
  • 200 gram roomboter + extra voor het invetten
  • 10 gram citroensap
  • 4 eieren

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een bakvorm in met roomboter. Meng de boter met het citroensap tot het goed gemixt en luchtig is. Voeg nu één voor één de eieren toe en mix het geheel tot een luchtige massa. Vervolgens als mixend langzaam de Cakemix toevoegen tot het geheel goed gemengd is. Schep nu de mix in de bakvorm en bak in ongeveer 60 minuten gaar.
  • Check de cake na 50 minuten al even. Mocht de cake te donker worden, dek deze dan af met een stukje aluminiumfolie.