Glutenvrije cake met Lisa's Choice bakmix
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboekPorties: 1 cake
Ingrediënten
- 1 pak Lisa's Choice cakemix
- 200 gram roomboter + extra voor het invetten
- 10 gram citroensap
- 4 eieren
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een bakvorm in met roomboter. Meng de boter met het citroensap tot het goed gemixt en luchtig is. Voeg nu één voor één de eieren toe en mix het geheel tot een luchtige massa. Vervolgens als mixend langzaam de Cakemix toevoegen tot het geheel goed gemengd is. Schep nu de mix in de bakvorm en bak in ongeveer 60 minuten gaar.
- Check de cake na 50 minuten al even. Mocht de cake te donker worden, dek deze dan af met een stukje aluminiumfolie.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer