Bieslookroomkaas maken: super lekker en simpel! Voortaan wil je deze roomkaas overal bij en op eten. Geïnspireerd op de roomkaas van La Place
Kruidenroomkaas met bieslook
Vroeger bij de V&D (tegenwoordig La Place) at ik regelmatig een broodje met bieslookroomkaas, wie kent hem niet! Nu maak je thuis natuurlijk super simpel zelf kruidenroomkaas. Hier is deze roomkaas met bieslook echt een favoriet thuis en ik maak dit dan ook regelmatig klaar. Niet alleen voor op brood maar ook op een toastje, plakjes komkommer of in rolletjes ham is het lekker. Ook erg lekker voor bij de bbq en weer eens iets anders dan kruidenboter.
Recept bieslookroomkaas
bieslookroomkaas
Ingrediënten
- 200 gram zuivelspread naturel bijvoorbeeld Philadelphia
- 1/2 limoen sap
- flinke snuf versgemalen zwarte peper en zout
- 10 gram bieslook fijngesneden
- 1/2 theelepel knoflookpoeder of 1/2 teentje geraspte knoflook
Instructies
- Meng alle ingrediënten en laat in de koelkast op smaak komen.
zelf bieslookroomkaas maken
Zelfgemaakte bieslookroomkaas a la de V&D tegenwoordig La Place. Super makkelijk te maken en super lekker!
Lekker als snack op een stokbroodje.
Maar ook super lekker in rauwe ham gewikkeld met een klein beetje veldsla. Ik zeg smullen maar.
Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.