Omelet wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Omelet wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Een recept wat je momenteel veel op social media ziet zijn omelet wraps met gerookte zalm. Dit leek mij super lekker en dus ben ik aan de slag gegaan met een recept. Voor deze omelet wraps hoef je echt geen keukenprins(es) te zijn. Dit kan echt iedereen maken! Ik gebruikte zelfgemaakte kruidenroomkaas maar mocht je voor helemaal simpel en snel gaan, koop dan gewoon een kant en klaar bakje kruidenroomkaas. Wil je dit gerecht caloriearm maken, gebruik dan een light-variant. 

recept omelet wraps met kruidenroomkaas en gerookte zalm

omelet wrap met kruidenroomkaas en gerookte zalm

No ratings yet
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Gang: avondeten, Lunch, Snack
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 4 wraps

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 zakje veldsla
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 avocado's in dunne plakjes gesneden
  • bakje kruidenroomkaas
  • handje verse peterselie fijngesneden
  • handje verse bieslook fijngesneden
  • snuf peper en zout
  • snuf chilivlokken
  • olie

Instructies

  • Als je zelf kruidenroomkaas wilt gebruiken, maak deze dan eerst.
  • Kluts de eieren en breng deze op smaak met een snuf peper, zout en chilivlokken. Roer er de bieslook en peterselie doorheen. (houd een klein beetje apart voor de garnering) Bak 4x een omelet in een scheutje olie aan allebei de kanten goudbruin. Smeer de helft van de omelet in met kruidenroomkaas. Leg er een handje veldsla op, de plakjes avocado en plakjes gerookte zalm. Rol de omelet op als een wrap en bestrooi met de overgebleven verse kruiden.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer

 

recept zelfgemaakte kruidenroomkaas

kruidenroomkaas met gedroogde kruiden

4.34 van 3 stemmen
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Gang: avondeten, Lunch, Snack, Tussendoortje, Voorgerecht
Voorbereidingstijd: 1 uur
Totale tijd: 1 uur
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 1 kuipje roomkaas naturel
  • 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden of Provencaalse kruiden
  • flinke snuf gemalen zwarte peper
  • flinke snuf gemalen zeezout
  • 1/3 theelepel knoflookpoeder
  • 1/3 theelepel uienpoeder
  • chilivlokken optioneel

Instructies

  • Alles mengen en klaar is kees!
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer

 

TIP: de omelet moet je zeker niet te dik bakken!

omelet wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas
Wij aten deze omelet wraps als lunch. Snijd er kleine stukjes van en je hebt een super lekkere en gezonde snack voor op een feestje!

Onderstaande recepten vind je misschien ook lekker

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/broodjes-tip-italiaanse-bol-vegetarische-toscaanse-carre/” target=”_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/pasta-zelfgemaakte-pesto/” target=”_blank”]

[contentcards url=”https://familieoverdekook.nl/gezonde-pastasalade-gerookte-kip-en-pesto/” target=”_blank”]