6 x recepten met Boursin

6 x recepten met Boursin

6 x recepten met Boursin. Als jij net zoals ons een enorme Boursin fanaat bent, dan ga je hopelijk heel bij worden van onderstaande recepten.

In het overzicht staat bijvoorbeeld een super lekkere pasta met Boursin, een krieltjes ovenschotel maar ook een zalig bladerdeeghapje met gerookte zalm. Of wat dacht je van de hartige taart met prei en Boursin. Genoeg variatie dus ๐Ÿ™‚

bladerdeeghapje met zalm en Boursin

6 x recepten met Boursin

Voor bijna alle onderstaande recepten gebruik ik zelf de Boursin Knoflook & Fijne kruiden. Je kunt uiteraard zelf ook gaan experimenteren met andere smaken van Boursin.

Het enige nadeel van Boursin is dat het vrij prijzig is. Zelf sla ik dan ook altijd een aantal kuipjes in wanneer ze in de aanbieding zijn. Mijn boodschappen haal ik bij Dirk Supermarkten en daar is regelmatig de Boursin in de aanbieding.

Je zou eventueel voor de recepten ook een huismerk kruidenroomkaas kunnen gebruiken.

Hartige taart met prei en Boursin

Deze hartige taart met prei en Boursin heeft inmiddels onze andere favoriete hartige taart met prei van de nummer 1 gestoten. Dat zegt heel wat!! Die hartige taart stond inmiddels al flink wat jaren namelijk op nummer 1.

Ga naar het recept van de hartige taart met prei en Boursin:

6 x recepten met Boursin hartige taart met prei en Boursin

Bladerdeeghapje met gerookte zalm en Boursin

Dit bladerdeeghapje met gerookte zalm en Boursin is echt pure verwennerij. Gelukkig is deze verwennerij mega simpel om zelf te maken. Duik dus maar snel de keuken in ๐Ÿ˜‰

Ga naar het recept van het bladerdeeghapje met gerookte zalm en Boursin:

bladerdeeghapje met zalm

Broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin

Deze ovenschotel met broccoli, gehakt en Boursin is een heerlijke doordeweekse avondmaaltijd voor het hele gezin. Onze jongste dochter Amaranthe eet niet heel graag broccoli maar voor deze ovenschotel maakt ze gelukkig een uitzondering.

Ga naar het recept van de broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin:

broccoli ovenschotel met gehakt en Boursin

Spaghetti met worst en Boursin

Wanneer je snel een mega lekkere maaltijd op tafel wilt hebben dan “moet” je zeker een keertje deze spaghetti met worst en Boursin maken. Deze pasta is echt een smaakbommetje.

Ga naar het recept van de spaghetti met worst en Boursin:

spaghetti met Boursin en verse worst

Ovenschotel met krieltjes en andijvie

Andijvie hoef je echt niet altijd als stamppot te eten. De ovenschotel met krieltjes, andijvie en Boursin is namelijk ook ontzettend lekker.

Ga naar het recept van de ovenschotel met krieltjes en andijvie:

6 x recepten met Boursin: krieltjes ovenschotel met andijvie en boursin

Pasta met Boursin en spekjes

Als het aan onze jongste dochter Amaranthe ligt dan eten wij iedere dag deze pasta met Boursin en spekjes. Dit recept is een simpele versie van de spaghetti met Boursin die ik eerder deelde in dit overzicht.

Ga naar het recept van de pasta met Boursin en spekjes:

6 x recepten met Boursin: pasta met Boursin en spek

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken