5 x zomerse toetjes

5 x zomerse toetjes

5 x zomerse toetjes. Met het zomerse weer in volle gang, is er geen betere tijd om te genieten van verfrissende en smaakvolle toetjes met seizoensfruit.

Het gebruik van vers fruit zorgt niet alleen voor een explosie van kleur en smaak maar het is ook nog eens gezond en voedzaam.

5 x zomerse toetjes

Probeer deze eenvoudige maar verrukkelijke zomerse toetjes. Verwen jezelf en/of je gasten met deze heerlijke toetjes en proef de zomer in elke hap.

trifle met meloen en bramen

zomers toetje met meloen, mango en bramen

Dit toetje met meloen, bramen en mango is echt zomer in een glas. Je kunt ook zelf gaan experimenteren met verschillende soorten fruit.

Ga naar het recept van de trifle met meloen en bramen:

Trifle met cantuccini en aardbeien

5 zomerse toetjes

De trifle met cantuccini en aardbeien lekker fris en zoet van smaak tegelijkertijd. Zelfs Jan Willem, die niet zo toetjes/desserts houdt, eet deze trifle heel erg graag. Je maakt de trifle in nog geen 10 minuten klaar. 

Ga naar het recept van de trifle met cantuccini en aardbeien:

cake met frambozen

5 x zomerse toetjes : cake met frambozen

Dit heerlijke en simpele toetje met verse frambozen en cake maak je in nog geen kwartiertje klaar. Extra lekker is het toetje met een flinke toef slagroom. Voor een tropische touch bestrooi ik het toetje nog met kokos.

Ga naar het recept van de cake met frambozen:

dadelballetjes met citroen en hazelnoot

dadelballetjes met citroen

Wil je gewoon iets kleins en fris na het eten smikkelen? Maak dan deze dadelballetjes met citroen en hazelnoot. Deze dadelballetjes eet je zonder schuldgevoel en kunnen ook prima als tussendoortje gegeten worden.

Ga naar het recept van de dadelballetjes met citroen:

panna cotta met citroen

5 x zomerse toetjes: panna cotta met citroen

Een van mijn favoriete toetjes/desserts om te eten is een panna cotta. Deze variant met citroen en citroensaus is super luchtig en fris van smaak. Serveer met heerlijk zomers fruit en genieten maar!

Ga naar het recept van de panna cotta met citroen:

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken