De beste espressomachines 2022

De beste espressomachines 2022

Heel wat mensen vinden het lekker om de dag te beginnen met een heet kopje koffie. Nu is het alleen wel een feit dat het drinken van doordrukkoffie niet bepaald een pretje is. Mocht je echt willen kunnen genieten van je koffie dan raden wij je aan om een espressomachine te kopen. Met een professionele espressomachine ben je namelijk in staat om de volledige smaak tot zijn recht te laten komen. Wat zijn de beste espressomachines die er dit jaar te vinden zijn vraag je je af? Lees snel verder om daarachter te komen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal lezen!

De beste espressomachines 2022

De beste optie-Jura E8

Als je echt op zoek bent naar de beste espressomachines van dit moment dan is de Jura E8 degene die je in huis zou moeten halen. Deze espressomachine is voorzien van een LCD display en is in staat om heel wat speciale dranken klaar te maken. De Jura ENA 8 is ontworpen om ultra compact te zijn. Daarom is het waterreservoir bijvoorbeeld half zo groot als bij enkele andere modellen. Het heeft de mogelijkheid om twee kopjes tegelijkertijd in te schenken. Het LED-scherm is aan te merken als elegant en gebruiksvriendelijk. Het geeft aan wanneer het apparaat moet worden gereinigd, wanneer de lade moet worden leeggemaakt en wat je allemaal klaar kan maken. Wat de Jura E8 echt uniek maakt is het optionele Smart Connect draadloze opzetstuk. Met een app voor je smartphone of tablet kun je draadloos verbinding maken met je koffiemachine. 

Een voordelige keuze-Siemens TE657503DE

Dit is een goed alternatief voor de mensen die iets minder uit willen geven voor de aanschaf van een nieuwe espressomachine voor bij hen in huis. Deze machine is voorzien van een Coffee Select-display. Door de sensorvelden zachtjes aan te raken kan je volledig zelfstandig kiezen wat voor soort koffie je graag wilt bereiden. Ook is hij voorzien van een automatische stoomreiniging. Dit zorgt ervoor dat je erg veel tijd bespaart bij het schoonmaken van de machine. Tevens beschikt de machine over een verlicht kopjesplateau om hem net wat meer stijl mee te geven. Krijg de perfecte bereiding en vollere smaak dankzij de unieke technologie van het Aroma-systeem.

de beste espressomachines 2022

Een goed alternatief-Sage The Barista Pro

Het is op de laatste plaats mogelijk om te kiezen voor deze espressomachine van het merk Sage. Zoals we gewend zijn van dit merk is het één van de beste espressomachines die er op dit moment maar te vinden is. Je kunt de maalgraad en de consistentie van het melkschuim instellen en ook kiezen of je één of twee kopjes espresso tegelijk wilt zetten. Naast espresso is de Sage SES878 uitgerust met een melkschuimsysteem waarmee je heerlijke koffie kunt bereiden waar naast koffie ook melk in zit, denk bijvoorbeeld aan een lekkere cappuccino. Hij is niet goedkoop, maar hier krijg je ook gelijk een enorm hoge kwaliteit voor terug. 

Zelf een espressomachine bestellen

Zoals je wel hebt kunnen zien zijn er heel wat opties te vinden als het aankomt op het kopen van een goede espressomachine. Iedereen die van zijn of haar koffie wilt genieten doet er verstandig aan om vandaag nog een espressomachine te halen. Dankzij een professionele machine zal je jouw kopje koffie echt naar een hoger niveau kunnen tillen. Als je nog veel meer te weten wilt komen over de laatste en vooral leukste gadgets dan heb je geluk. Hier op de site hebben we nog veel meer artikelen geplaatst die je zeker even op je gemak door zou moeten lezen!

De beste espressomachines 2022