popcorn rotsjes met kaneel en rolo
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboekPorties: 4 personen
Ingrediënten
- 30 gram popcorn liefst kaneel popcorn
- 175 gram melkchocolade
- snufje zout
- 1 rol Rolo in kleine stukjes gesneden
- snufje Kaneel
Instructies
- Smelt de chocolade au bain marie. Roer de popcorn en een snufje zout erdoorheen. Schep hoopjes op een met bakpapier beklede snijplank. Leg wat stukjes Rolo op de hoopjes en bestrooi met een klein beetje kaneel. Zet de popcorn voor ongeveer 60 minuten in de koelkast zodat de chocolade goed kan uitharden.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer