
Porties: 6 personen
Ingrediënten
- 750 gram kippendijen in grote stukken gesneden
- 1 flesje bier
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels gemberpoeder
- 2 theelepels uienpoeder
- 1,5 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1,5 eetlepel sambal badjak
- 2 eetlepels honing
Instructies
- Meng in een grote schaal het bier, de ketjap manis, gemberpoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, sambal en de honing
- Voeg de gesneden kippendijen toe en meng deze door de marinade. Dek de schaal af en zet in de koelkast voor minimaal 12 uur. Hoe langer hoe beter.
- Grill de kippendijen op de bbq op of in de grillpan gaar
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook