5 recepten met wraps

5 recepten met wraps

5 recepten met wraps. Wraps zijn heerlijk om zowel koud als warm te eten. Ik heb daarom 5 lekkere recepten in een overzicht gezet met verschillende vullingen.

Hopelijk zie je er iets lekkers tussen staan en ga je met één of misschien wel meerdere recepten zelf aan de slag thuis.

5 recepten met wraps

5 recepten met wraps

Er zijn natuurlijk verschillende soorten wraps verkrijgbaar in de supermarkt. Welke wraps je wilt gebruiken maakt eigenlijk niet zo heel veel uit. Wil je de recepten gezond(er) maken, dan kan je het beste wel volkoren wraps gebruiken.

Wraps met romige kipsalade

Als je aan onze jongste dochter vraagt wat ze wilt eten, dan is er grote kans dat ze zegt “wraps met romige kipsalade”. De romige kipsalade is lekker fris van smaak en deze wraps zijn nog gezond ook.

Ga naar het recept van de wraps met romige kipsalade:

wraps met romige kipsalade

Turkse pizza wraps

Eet jij ook graag een Turkse pizza maar wil je dit iets gezonder eten en liever niet afhalen. Maak dan echt een keertje deze simpele Turkse pizza wraps. In plaats van knoflooksaus gebruik ik graag een frisse yoghurtdressing maar voel je vrij om wel knoflooksaus te gebruiken.

Ga naar het recept van de Turkse pizza wraps:

Turkse pizza wraps zelf maken

Wraps met krokante kip en salsa

Wil je snel een gezonde maaltijd op tafel zetten? Dan zou je zeker een keertje deze wraps met krokante kip en salsa kunnen maken. Ik gebruik gewoon kant en klare krokante kipburgers maar je zou uiteraard ook zelf je kip kunnen paneren.

De crème fraîche saus voor op de wraps is echt té lekker. Deze gebruiken wij wanneer het maar kan!

Ga naar het recept van de wraps met krokante kip en salsa:

5 recepten met wraps. wraps met krokante kip en salsa

BLT wraps

Je kent waarschijnlijk wel een blt sandwich. Ofwel een broodje met bacon (spek), lettuce (sla) en tomato (tomaat). Ik heb daar een salade van gemaakt en als vulling gebruikt voor in een wrap. Deze wrap staat al een paar jaar op Familie over de Kook maar eten wij nog steeds heel vaak. Zo lekker is deze wrap!

Ga naar het recept van de BLT wraps:

blt wraps

Wraps met gehakt in tomatensaus ovenschotel

Deze wraps zijn ideaal om veel groenten in te verwerken. Uiteraard is de saus wel met een Familie over de Kook twist. De tomatensaus is namelijk heerlijk kruidig en pittig! Dit in combinatie met de gesmolten kaas…mmmmm…..een feestmaaltijd als je het mij vraagt.

Ga naar het recept van de wraps met gehakt in tomatensaus ovenschotel:

5 recepten met wraps. Wraps met gehakt en tomatensaus ovenschotel

5 recepten met wraps

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken.