5 recepten met noedels

5 recepten met noedels

5 recepten met noedels. Wil je een makkelijke maaltijd op tafel zetten voor het hele gezin? Dan zijn noedels een heerlijke optie.

Noedels zijn namelijk snel en gemakkelijk te bereiden en kunnen worden gecombineerd met een verscheidenheid aan sauzen en toppings om een ​​heerlijke en vullende avondmaaltijd te creëren.

Noedels of spaghetti gebruiken?

Er zijn veel verschillende soorten noedels verkrijgbaar. Een populaire optie is soba-noedels, die gemaakt zijn van boekweitmeel.

Udon-noedels zijn dikker en gemaakt van tarwebloem. Deze noedels worden vaak gebruikt in warme soepen en stoofschotels. Ramen-noedels zijn vergelijkbaar met udon-noedels maar zijn dunner en worden vaak geserveerd in een bouillon.

Andere opties zijn rijstnoedels, woknoedels, mie, volkoren noedels en zelfs courgettenoedels als je op zoek bent naar een koolhydraatarme optie.

De keuze hangt af van de smaak en textuur die je zoekt in een gerecht en wat jijzelf lekker vindt. Zelf gebruik ik tegenwoordig ook vaak (volkoren) spaghetti als vervanging voor noedels.

5 recepten met noedels

Noedels in zwarte pepersaus met broccoli

5 recepten met noedels

Ga naar het recept van de noedels in zwarte pepersaus met broccoli:

Thaise noedels

recepten met noedels

Ga naar het recept van de Thaise noedels:

Teriyaki noedels met gehakt

teriyaki noedels met gehakt

Ga naar het recept van de teriyaki noedels met gehakt:

Noedels met pittige oestersaus en (vega) kip

noedels met pittige oestersaus

Ga naar het recept van de noedels met pittige oestersaus en (vega) kip:

Thaise noedelsalade met pittige kip

Thaise noedelsalade met pittige kip

Ga naar het recept van de Thaise noedelsalade met pittige kip:

Hopelijk heb je iets lekkers zien staan tussen de 5 recepten met noedels. Of je nu dus als basis spaghetti, woknoedels of mie gebruikt, ik hoop dat je gaat smullen. Veel plezier met koken en eet smakelijk alvast.

Wij vinden het erg leuk als je ons zou willen volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Mocht je nu een recept van ons gemaakt hebben, dan vinden wij het ook ontzettend leuk om jouw creatie te zien. Laat het ons weten door ons te taggen @familieoverdekook of door de hashtag #familieoverdekook te gebruiken