Geld verdienen met Familie over de Kook

Geld verdienen met Familie over de Kook

Omdat wij in het begin een hele hoop kritiek gehad hebben over het wel of geen geld verdienen met onze blog B4men, leek het ons verstandig om meteen openheid van zaken te geven wat betreft onze blog Familie over de Kook. Met onderstaand artikel willen wij jullie laten lezen waar wij voor staan en hoe wij werken.

Geld verdienen met een blog

In ‘bloggerland’ is er continue een hoop disscussie gaande over de kritieken van lezers op gesponsorde artikelen. Ook wij merken dat niet iedereen het prettig vind als er een gesponsord artikel op onze blog staat. Wat het nog veel lastiger maakt, is dat sommige lezers alles gesponsord vinden… ook als iets niet gesponsord is. Op het moment dat wij als bloggers enthousiast over een product schrijven, gaan sommige lezers er automatisch al vanuit dat het gesponsord is. Het betreffende artikel vinden ze dan per definitie niet meer leuk om te lezen of het is ineens niet interessant meer. Waarom? Mag iemand dan niet oprecht een product goed vinden? Is het dan leuker lezen als een blogger een product de grond in schrijft en negatief is?

Positief schrijven

Wij hebben altijd gekozen voor een positieve manier van schrijven. Wij hebben dan ook altijd gezegd, dat als we iets niet goed vinden, niet leuk vinden of we ergens niet achter staan, dan komt het niet op de blog. Dit geldt ook voor onze nieuwe blog Familie over de Kook. Daarbij is het met een kook/food blog niet te doen om geen merken te benoemen die we misschien zullen gebruiken in onze gerechten. Onze blog is geen reclame uithangbord, ook al benaderen de meeste bedrijven tegenwoordig de bloggers wel op deze manier. Bijna ieder bedrijf wil voor het zogenoemde dubbeltje op de eerste rij. Wij mogen als bloggers blij zijn dat ze ons benaderen en op onze blog willen staan. Fout! Je mag als bedrijf blij zijn dat je op een blog MAG staan. Producten die opgestuurd worden komen ook alleen op de blog als het producten zijn waar wij achter staan of leuk/goed vinden, anders komt het absoluut niet op de blog!

Persoonlijke Blog

Wij hebben gekozen voor een heel persoonlijke blog en niet voor een online magazine. Als wij over iets niet willen schrijven, dan melden wij dit altijd eerlijk aan diegene/bedrijf die ons het product heeft opgestuurd. De reden wordt altijd netjes achter gesloten deuren aan de desbetreffende persoon of bedrijf benoemd. Dit vinden wij wel zo netjes en zo heeft iemand ook nog feedback. Iemand die iets op de markt brengt, zal dat met zijn/haar volledige ziel en zaligheid doen en wij vinden het dan ook niet aan ons om dat en plein public de grond in te schrijven. Is de blog een hobby? Ja en Nee! Het is te gek om de blog voor jullie te kunnen maken en dat maakt de blog tot op zekere hoogte tot een hobby. Echter is de blog ook heel professioneel en dat gaat niet onder de vrijblijvendheid van een hobby. Daarom is de blog geen hobby maar werk en zelfs een onderneming. Ook het aantal uur wat er in de blog zit, is meer dan gewoon een hobby. Sterker nog het is een dubbele fulltime baan qua uur. Dit alles zorgt ervoor dat er ook geld verdient moet worden. Aan een stukje commercie is dus niet te ontkomen. Wij verwachten echt niet dat iedereen het met ons eens is, maar we verplichten dan ook niemand om onze blog te lezen. Vind je de blog te commercieel, niet leuk of de recepten niet lekker…lees het dan niet. Wij schrijven met ontzettend veel plezier en heel onze ziel en zaligheid zit in Familie over de Kook. Wij hopen dan natuurlijk ook dat jullie met heel veel plezier onze blog willen lezen en dat jullie thuis lekker aan de slag gaan met alle heerlijke gerechten die op Familie over de Kook staan.

Wij vinden het ontzettend leuk dat als jullie iets van de blog gemaakt hebben, jullie ons dit laten weten/zien op de Facebook Pagina of Instagram Pagina van Familie over de Kook.

Geld verdienen met Familie over de Kook

Als wij een gesponsord of betaald artikel hebben, dan vermelden wij dit altijd!

2 Comments
  1. Heej, als jullie toch zo open zijn. Kunnen jullie ook een eerlijk bericht plaatsen over de gekochte likes op Fcaebook voor B4men? Dat is toch alleen maar gedaan om interessanter te zijn voor adverteerders?

    1. Beste Marte, ik vraag mij af waarom je deze vraag hier stelt en niet op B4men. Wij hebben ooit eens gekeken naar de mogelijkheden en wilde eens onderzoeken of het werkt. Echter hebben we dit, bij geen tevredenheid, bij 1 keer gelaten en het waren er ongeveer 100likes. Kortom, ik denk dat adverteerders hier niet echt iets aan hebben. De andere likes zijn natuurlijk gekomen. Simpelweg door keihard te werken!

Comments are closed.