Gegrilde garnalen met pittige kaasdip

KokenKoken
Gegrilde garnalen met pittige kaasdip
Deel met je vrienden:

Gegrilde garnalen met pittige kaasdip

No ratings yet
Afdrukken Pin
Gang: Snack
Keuken: Italiaanse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen

IngrediΓ«nten

  • 250 gram grote garnalen ik gebruikte die uit de Freshly Fish visbox
  • klont kruidenboter
  • 250 gram Provolone kaas geraspt of in plakjes
  • takjes verse oregano fijngehakt
  • snuf chilivlokken
  • snuf peper en zout
  • citroensap
  • oerbrood dikke plakken gesneden

Instructies

  • Verhit de oven voor op 230-250 graden. Leg de kaas in een gietijzeren pannetje. Bestrooi de kaas met de fijngehakte oregano en chilivlokken en een snufje peper en zout. Zet in de oven en verhit tot de kaas gaat borrelen en mooi goudbruin is.
  • Wok ondertussen de garnalen met een snuf peper, zout en een scheutje citroensap. Voeg een klont kruidenboter toe en bak nog even kort mee.
  • Smeer de plakken oerbrood in met olijfolie, peper, zout en eventueel wat knoflook. Grill de plakken brood en serveer bij de garnalen en kaasdip.