Foodblog Awards 2019, wij zijn genomineerd!!!

Foodblog Awards 2019, wij zijn genomineerd!!!

Foodblog Awards 2019, wij zijn genomineerd!!! Na regen komt zonneschijn zeggen ze toch! Gisteren zouden wij eigenlijk op vakantie gaan naar Turkije. Helaas ging dit niet door vanwege gezondheidsproblemen met onze oudste dochter Beaudine. Toch wel een beetje chagrijnig ging ik achter de computer zitten, toen ik een ontzettend leuke mail binnen kreeg.

Genomineerd voor de Foodblog Awards 2019

In die mail stond dat wij genomineerd zijn voor de Foodblog Awards 2019. Wij zijn genomineerd in maar liefst twee categorieën. Namelijk voor Food Blog van het jaar 2019 en Beste Food Foto. Hoe gaaf is dat!!! Je snapt, wij maakte toch wel even een vreugdedansje in de woonkamer. Wij zijn nu ruim 2 jaar bezig met de blog en het gaat echt ontzettend goed. Alle leuke en lieve reacties die wij iedere dag krijgen doen ons heel erg goed. Het grootste compliment wat wij krijgen is dat mensen weer plezier hebben gekregen in koken. Dit is precies waarom wij de foodblog begonnen zijn. Om andere gezinnen te laten ervaren dat koken heel erg leuk kan zijn en ook dat het gezellig is om met zijn allen aan de eettafel een moment van rust te creëren. Even tijd voor elkaar en luisteren naar wat je die dag allemaal hebt meegemaakt. Wij hebben de luxe dat we aan huis werken. Iedere dag ontbijten we dan ook met zijn allen, lunchen we met zijn allen en ‘s avonds eten we meestal ook met zijn allen. Alleen op woensdag en vrijdag lukt dit niet vanwege het sporten van de kinderen.

hoe kan je ons helpen?

Nu zijn we wel genomineerd maar we kunnen vanaf nu jouw hulp heel goed gebruiken! Wat ik uit de mail heb begrepen is dat de blogger met de meeste stemmen namelijk zal winnen. Je mag 10x stemmen op ons maar dat zullen we je niet aandoen om te vragen. Wel zouden we het echt heel erg waarderen als je een stem op ons wilt uitbrengen 🙂 Op welke categorie je dat doet maakt ons niet uit. Welke jij wilt dat we winnen! Je maakt zelf overigens ook kans om prijzen te winnen. Dus hopelijk winnen we allemaal iets.

Foodblog Awards 2019, wij zijn genomineerd!!!
Hoe gaaf is het dat Familie over de Kook ook is genomineerd in de categorie Food Blog van het jaar 2019. Wij zijn in ieder geval echt apetrots! Breng hier je stem uit.
Beste Food Foto voor de Foodblog Awards 2019 Familie over de Kook
Deze foto van een pastasalade met carpaccio en pesto is genomineerd in de categorie Beste Food Foto 2019. Breng hier je stem uit.

Echt super bedankt alvast!!! Stemmen kan tot zondag 19 oktober 12.00 uur. Hopelijk slepen we een prijs in de wacht. Dat zou echt te gek zijn. Of we door zijn naar de volgende ronde horen we maandag 20 oktober.

foodblog awards 2019

Jij kan ook meedoen

Ik zag op de site van de Food Blog Awards dat er ook een win-actie is voor de Beste Thuiskok 2019. In samenwerking met Keuken Kampioen (daar wordt ook de uitreiking gehouden) is er een Beste Stamppot actie. Als jij de lekkerste stamppot maakt, dan maak je kans op een keuken waardecheque van 5000 euro.