Dag 2023 Hallo 2024

Dag 2023 Hallo 2024

Dag 2023 Hallo 2024. Afgelopen jaar is ontzettend snel en langzaam tegelijkertijd voorbij gegaan. Het was weer een jaar vol belevenissen. 

Hoe kijken wij terug op 2023

Tja, hoe kijken wij terug op afgelopen jaar? Nu wil ik niet meteen ontzettend negatief zijn maar zoals je weet zijn wij altijd eerlijk. Afgelopen jaar was op zijn Hollands gezegd eigenlijk echt een kut jaar! Sorry… ik kan het netjes gaan proberen te zeggen maar dit is wel hoe het is. 

Afgelopen jaren waren al niet de meest leuke jaren om op terug te kijken. Eerst Beaudine haar kanker, toen meerdere corona sluitingen met onze barbershop en we hadden echt gehoopt dat 2023 iets liever voor ons zou zijn. 

Helaas pindakaas! Het jaar begon met wat gedoe tussen Jan WIllem en mij. Niet verwonderlijk natuurlijk na al die hectische jaren. Wij hebben gelukkig keihard gewerkt aan onze relatie en kunnen echt zeggen dat we weer de goede weg op zijn. 

Hoe gaan alle gezondheidsperikelen?

Heb je even de tijd 😉 Met Beaudine haar gezondheid gaat het helaas nog niet helemaal lekker. Dit jaar was het dan ook net zoals vorige jaren….ziekenhuis in…ziekenhuis uit. Wij hebben maanden gehad dat we iedere week wel in het ziekenhuis waren. 

Eind september kregen wij te horen dat er een genafwijking gevonden was. Tot op heden weten wij echter nog steeds niet wat dit nu allemaal precies inhoud en of de klachten hiermee verband houden. 

Met Amaranthe gaat het lichamelijk helaas ook niet zo goed. Na ook veel onderzoeken blijkt dat zij waarschijnlijk letterlijk van alle spanningen vast is komen te zitten. Amaranthe is helaas geen prater en mega zorgzaam, dus zij neemt alle zorgen op zich zonder aan zichzelf te denken. 

Dit resulteert al 3 jaar in veel pijn rond haar gewrichten. Komend jaar gaat zij starten bij een revalidatie kliniek in Amsterdam. Wij hopen dat zij daarna weer echt pijnvrij mag zijn en dat zij leert om voor zichzelf op te komen en te praten over alles wat haar bezig houdt. 

Tja, en mijn gezondheid laat (waarschijnlijk ook door alle zorgen) ook een jaar al flink te wensen over. Een aantal rubberbandligaties verder en ik heb nog steeds iedere dag pijn. Inmiddels heb ik een ergo sta kruk voor in de keuken, dus gelukkig kan ik met iets minder pijn weer in de keuken staan. 

Zijn er ook leuke dingen geweest?

Is alles dan helemaal (piep) geweest afgelopen jaar? Nee, natuurlijk niet! Ondanks dit alles kijken wij natuurlijk zoals altijd wel naar mogelijkheden. We hebben zakelijk gezien meer rust gebracht in ons leven waardoor er meer tijd is voor elkaar en ons gezin. 

Uiteten gaan is een grote hobby van ons allemaal en daar vinden wij echt veel ontspanning en plezier in. Ook lekker borrelen doen we thuis vaak (alcoholvrij overigens) en spelen we veel spelletjes met de kinderen. Quality time is nog belangrijker geworden dan het al was. 

We hebben een heerlijke zomervakantie in eigen land gehad en dat was echt ontspanning op en top. Ook genieten wij nog iedere dag van ons huis wat we vorig jaar helemaal verbouwd hebben.

Trots op onze zaak!

Zakelijk gezien hebben wij echt een heel mooi jaar gedraaid en daar zijn wij mega trots op! Onze B4men barbershop draait op volle toeren. Wij hebben echt geluk met ontzettend lieve en vaste klanten die soms al meer dan 20 jaar bij Jan WIllem komen, waarvan inmiddels alweer 8 jaar bij Jan WIllem in onze eigen barbershop. 

Familie over de Kook gaat gelukkig ook heel erg goed en wij merken ook hierin dat wij echt gezegend zijn met heel veel lieve en vaste volgers. Er wordt vaak gezegd dat social media ontzettend oppervlakkig is maar hier merken wij gelukkig niet veel van. Integendeel! Wij hebben echt hele bijzondere contacten online. 

Nieuwe en spannende uitdagingen in 2024

De blog maakt qua bezoekers ook een hele leuke groei door en daar kunnen wij ook alleen maar enorm trots op zijn. De kinderen helpen heel veel mee en zeker op Instagram kan je daar veel van terugzien. Nog even en ze nemen Familie over de Kook over 😉 

Wat hopen wij voor 2024! Nou ehhhh duh…..een gezond jaar! Wanneer de gezondheid goed gaat, zal er automatisch ook minder stress zijn 😉 Win-win situatie. 

Met de Barbershop zijn wij met ontzettend leuke en spannende dingen bezig. We hopen dat we kunnen uitbreiden naar een winkelpandje ipv de barbershop in onze achtertuin. Ook zijn wij al een tijdje bezig met een eigen productlijn in uiterlijke verzorging voor mannen.

Familie over de Kook heeft al een paar veranderingen gehad maar niet alles is voor iedereen even duidelijk. Binnenkort zullen wij meer uitleg gaan geven maar je kan sinds kort alle recepten opslaan in je “eigen” Familie over de Kook kookboek. 

De bedoeling is dat wij ook meer recepten gaan filmen maar ja….dat zeggen we inmiddels ook al twee jaar. Dus eerst zien dan geloven 🙂 We gaan ons best doen maar meer dan dat durf ik niet te beloven. 

Dit was het 🙂

Nou, dit was een mega lange verhaal en je bent weer helemaal op de hoogte! Dus dag 2023 Hallo 2024! We gaan meemaken wat 2024 voor ons in petto heeft. 

Heel veel liefs van ons!