Bloopers: Vloggen is echt niet makkelijk!

Bloopers: Vloggen is echt niet makkelijk!

Ik zal meteen maar met de billen bloot gaan. Wees gerust… ik zal dit niet letterlijk gaan doen. Jullie kunnen waarschijnlijk wel enorm gaan lachen. Jan Willem neemt voor onze andere blog al regelmatig filmpjes/vlogs op en de kinderen doen boven op hun kamer ook niets anders dan “vlogs” opnemen. Voor hun is dus heel natuurlijk maar voor mij ligt dit allemaal net even ietsjes anders.

Vloggen is echt niet makkelijk

Omdat wij mee moeten/willen gaan met de tijd, is het belangrijk dat wij filmpjes voor Familie over de Kook opnemen. Ik zeg heel eerlijk dat ik hier behoorlijk tegenop zie. Ik vind een selfie maken al verschrikkelijk, dus laat staan dat ik een filmpje moet opnemen. Mensen die mij kennen, weten dat ik fotomomenten ook altijd zal proberen te ontwijken. Ik sta gewoon nooit leuk op een foto! Ik sta met mijn ogen dicht, ik heb een rare lach of mijn haar zit stom…of..of…of..er is gewoon altijd een of. De blogs die ik volg zijn allemaal redelijk persoonlijke blogs en ik vind het juist leuk om de persoon achter de blog te zien. Daarom zal ik moet wennen aan het feit dat ik wat vaker foto’s maak van mijzelf. Op het filmen/vloggen moet ik nog even oefenen. Waarom? Dat zie je in onderstaande film.

Bloopers

Zoals jullie kunnen zien op bovenstaande film is er nog een hoop werk aan de winkel. Ik ga voorlopig nog even door met oefenen en ik hoop binnenkort jullie wel een goede vlog te kunnen laten zien. Tot die tijd moeten jullie het met foto’s doen!

 

2 Comments
  1. Oefening baart kunst. Hoe meer je het doet hoe “normaler” het wordt, zoals alles in het leven! Blijf lekker bij jezelf, want misschien weet je dit nog niet: je bent perfect zoals je bent!
    Wat misschien helpt is je te realiseren dat je niet uniek bent in het ongemakkelijk vinden om gefilmt te worden, daar heeft bijna iedereen wel last van, omdat we altijd hebben geleerd veel te kritisch te zijn op onszelf. Je doet het hardstikke leuk, dus gewoon doen! Kun je alleen maar van leren en nog leuker worden!! Succes!! Xa4

    1. Wat een lief berichtje 🙂 Ik ga ook zeker door met oefenen! Wie weet gaat het me nog een keertje natuurlijk af net zoals dat het Jan Willem lukt. Wordt vervolgd…..

      -xx- Marie Louise

Comments are closed.