Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo en zet apart, maak de guacamole en zet tevens apart.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de uien kort aan. Voeg het (vega) gehakt, knoflook, taco-kruiden en diced chipotle peper toe en bak tot het gehakt goudbruin en gaar is. Tip: Vegetarisch gehakt heeft minder lang nodig.
Voeg de kidneybonen en mais toe en verwarm even kort mee.
Bak ondertussen ook de friet goudbruin en gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Ik bak ze graag in de airfryer.
Verdeel de friet over 4 borden en daaroverheen het kruidige gehakt. Top af met de toppings naar keuze. Wij gaan voor alles: guacamole, pico de gallo, feta, green salsa, chipotle mayonaise en koriander. Eet smakelijk!
Notities
👉 Wil je als eerste onze nieuwste recepten en weekmenu ontvangen? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal en krijg alle inspiratie op je telefoon!🧀 Geen liefhebber van feta? Vervang voor geraspte cheddar of laat de kaas helemaal achterwege. 🍗 In plaats van gehakt is het ook lekker om kleine blokjes kipfilet te gebruiken. 🌱 Vind je koriander niet zo lekker? Vervang voor (platte) peterselie.