Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook

Het is echt al veeeeeeel te lang geleden dat er een ” Thuis bij Familie over de Kook” online heeft gestaan. Dit komt omdat ik waarschijnlijk één van de weinige mensen ben, die niet vastgegroeid is aan haar telefoon. Daarom maak ik dus bijna nooit privé foto’s en valt er dus weinig te laten zien hahaha. Er staat bij ons een hele grote verandering op zakelijk gebied te gebeuren, ik kan er helaas nog niets over loslaten, maar er komt in ieder geval meer tijd om ook echt te gaan genieten van ons gezin. Ik zal daarom ook gaan proberen om meer foto’s te maken van “Familie over de Kook”. Voor vandaag alvast een ratjetoe aan foto’s van de afgelopen weken.

Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook
Onze keukenprinses Beaudine ging een super lekkere chocolade cake maken.
Thuis bij Familie over de Kook
Jan Willem was helemaal blij met zijn speeltje die we een week mochten testen voor B4men.
Thuis bij Familie over de Kook
Een nieuwe verslaving voor tussen de middag zijn deze ei/omelet wraps met avocado, kruidenroomkaas en gerookte zalm.
Thuis bij Familie over de Kook
Ja hoor….weer een foto van mijzelf met wijn! Alles is fijner met wijn. Hahaha grapje natuurlijk maar ik kan een lekker wijntje zeker waarderen.
Thuis bij Familie over de Kook
Beaudine wil later kleuterjuf worden en hier was ze alvast aan het oefenen met haar buurmeisje Naomi. Wat een heerlijk grietjes is dat! Super lief en super eigenwijs….past dus goed bij onze eigen meiden hahaha
Thuis bij Familie over de Kook
OMG!! Dit was lekker! Wij mochten eten bij The Dude in Diemen voor de blog. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het de moeilijkste review zal gaan worden die ik geschreven heb voor Familie over de Kook. Waarom? Dit lezen jullie snel.
Thuis bij Familie over de Kook
Ahhhhh kleine meisjes worden groot!! Ik ben duidelijk van een andere generatie en heel stoer een duckface maken is niet echt mijn ding hahaha.
Thuis bij Familie over de Kook
Even chillen op de bank met Levi onze kat…een echte knuffelkat. Dit soort momenten komen echt veeeeel te weinig voor maar daar komt snel verandering in. Het roer zal hier thuis helemaal omgegooid gaan worden.
Thuis bij Familie over de Kook
Hoe blij kan je zijn! Amaranthe zit sinds kort op turnen en daar hoort natuurlijk een echt turnpakje bij.
Thuis bij Familie over de Kook
Hahaha en hier ook een prethoofd….ik had namelijk gewonnen met een potje rummikub.
Thuis bij Familie over de Kook
Tjonge Tjonge….wat een onwijs oncharmante foto! Hier was ik aan het koken voor mijn zwager en zijn vriend. Die kwamen s’avonds eten bij ons en mijn zwager zijn vriend is van Italiaanse afkomst en is een lastige eter. (dit zegt hij zelf overigens) Ik was me daar een partij zenuwachtig!!!! Gelukkig was het goed gegaan en heeft hij zelfs 2x opgeschept 🙂 Jeej!!!
Thuis bij Familie over de Kook
Super geconcentreerd bezig op de open dag van de middelbare school. Beaudine heeft super veel zin om na de zomervakantie aan de slag te gaan. De keuze is gevallen op het Kaj Munk bij ons in Hoofddorp.
Thuis bij Familie over de Kook
Deze kleine knapperd laat even zien hoe je een echte duckface moet maken. Mama doet maar even gek mee….dan valt het niet zo heel erg op dat ik er niets van bak….toch?! 😉
Thuis bij Familie over de Kook
Whoop Whoop….de puzzel van 1000 stukjes is af!!! Ik doe het haar niet na hoor, wat een gepriegel. Om agressief van te worden hahaha.
Thuis bij Familie over de Kook
Jan Willem heeft begin januari besloten om zowel de schaar in zijn haar als in zijn baard te laten zetten. Ik was het hier niet zo mee eens…maar goed! Ik heb onder dwang toch maar zijn haar geknipt, zijn baard heeft hij zelf gedaan. Dit is voor….
Thuis bij Familie over de Kook
……en dit is na! AHHHHHHH wat een verschil!!! Ik persoonlijk vind het super zonde en ik hoop dat hij snel zijn baard weer wil laten groeien.
Thuis bij Familie over de Kook
Ik sluit deze “Thuis bij Familie over de Kook” met een ontzettend lekker recept…namelijk ajam opor.