Thuis bij Familie over de Kook: Luieren en Lekker eten

Thuis bij Familie over de Kook: Luieren en Lekker eten

Het is gewoon alweer eind oktober. Vorige week hadden de kinderen herfstvakantie en  deze stond in het teken van lekker eten en LUIEREN met hoofdletters! Zoals ik onze vorige Thuis bij Familie over de Kook aangaf hebben wij roerige tijden gehad. Mijn lijf heeft mij nu dan ook echt teruggeroepen. Ik ben namelijk al ruim een maand behoorlijk aan het kwakkelen met mijn gezondheid. Nu is het dus weleens lekker als je het rustig aan MOET doen. Ook de kids vonden dit erg gezellig, want we hebben veel met zijn allen gedaan.

thuis bij familie over de kook

De vakantie begon met heerlijk weer! Tijd om lekker de duinen van Ijmuiden in te gaan voor een grote wandeling. We konden meteen het aangename met ons werk voor B4men combineren. Er moesten namelijk een heleboel outfit foto’s gemaakt worden en dit was de uitgelezen kans.
Een flinke wandeling moet natuurlijk afgesloten worden met lekker eten. Als je in Ijmuiden bent kan een lekker visje natuurlijk niet overgeslagen worden. De kids gingen voor kibbeling met friet.
Jan Willem en ik gingen voor op Aziatische bereide gegrilde tonijn. Deze was echt zoooooo lekker! Vinden jullie het leuk om een review te lezen over dit vis restaurant? Laat het ons weten onderaan bij de comments of op de Familie over de Kook Facebookpagina.
Lekker chillen in joggingpak op de bank met een kop thee en paprikachips.
Hoe gaaf is dit!!! Er kwam gewoon een echte Hema Foodtruck bij ons in de straat. Hema heeft momenteel een limited edition rookworst in het assortiment die lekker pittig is. Wat ons betreft met deze vast in het assortiment komen.
Er moeten helaas ook minder leuke dingen gebeuren. Brrrrr fluorhappen bij de tandarts. Ik ben blij dat ik niet in de stoel zat 😉
Arm grietje! Geen woorden nodig lijkt mij….
Deze wc rol was de afgelopen weken mijn grootste vriend. Wat een ellende en dat al ruim 4 weken lang. Whahaha en dit was om mijn neus te snuiten…niet iets anders 😉 🙂 
Tja, alles behalve charmant! Ik haat…lees HAAT stomen maar helaas moest dit.
Gelukkig voelde ik met niet alle dagen beroerd en dan kwamen de lekkerste recepten uit mijn keuken. De komende weken ga ik jullie verblijden met super lekkere stamppotten. Dit was een hutspot stamppot met kleverige gehaktballen. Nog even geduld, ik denk dat het recept eind deze week op de blog komt.
Wachten…wachten…en nog eens wachten. Beaudine klaagde al een paar maanden over hoofdpijn en hier zaten we bij de oogarts. Uiteindelijk moest ze inderdaad een bril. Deze week mogen wij hem ophalen en dan kan zij hem aan jullie showen 🙂
Op vakantie!!!!! Hahahaha… we hadden hier even goed de familie gefopt. Omdat wij volgend jaar naar Egypte gaan, zijn we even gaan “vakantie snuiven” op Schiphol. Helaas moeten we nog een half jaartje wachten.
Verantwoord snoepen. Watermeloen vinden de kinderen toch echt wel het lekkerste fruit.
De vakantie sluiten we af met een etentje bij een Italiaans restaurant Locanda in Amsterdam. Binnenkort komt hier een review van op de blog.
Ook thuis werd er soms door Amaranthe goed gegeten. Geen idee meer wat hier op haar bord lag met het is helemaal opgegaan! Hiep hiep hoera!!!!