Thuis bij Familie over de Kook: Vol gas ertegenaan?

Thuis bij Familie over de Kook: Vol gas ertegenaan?

Volgens mij is het bijna 2 maanden geleden dat ik een Thuis bij Familie over de Kook heb gemaakt. Nu is er de afgelopen tijd ook echt heel veel gebeurt bij ons thuis en helaas waren dat geen positieve dingen. Ik zal er geen hele klaagzang van maken maar ik wil jullie wel op de hoogte stellen van wat er allemaal gebeurt is. Wij zijn een persoonlijke blog en dat is tijdens positieve periodes maar ook helaas tijdens mindere periodes.

Hier waren we nog druk bezig met de keukenverbouwing. Hopelijk kan ik snel dan toch echt het super mooie eindresultaat laten zien!

Begin mei zijn wij gestart met het plaatsen van een nieuwe keuken. Zoals waarschijnlijk bij iedereen gaat dit nooit van een leien dakje en ook bij ons dus niet. Door het verkeerd aansluiten van de electronica in de meterkast zijn wij een paar weken geleden door het oog van de naald gekropen en hebben we (of eigenlijk een goede vriend van ons) een flinke brand op tijd weten te voorkomen. De schrik zat er wel heel goed in en zeker de kinderen zijn een paar weken flink van slag geweest. Zij wilden alleen nog bij elkaar op de kamers slapen en bij ieder vreemd geluidje kwamen ze hysterisch beneden. Gelukkig is vorige week de hele boel vervangen, op kosten van onze aannemer, dus dat is gelukkig allemaal netjes geregeld en is de meterkast gewoon weer echt veilig! Ook wij voelen ons weer veilig in huis en dat was de afgelopen tijd toch echt niet het geval. Ook hebben we vanaf mei al gezeur met onze nieuwe inductiefornuis. Deze werkt namelijk niet naar behoren. Vanaf het begin af aan zijn we van het kastje naar de muur gestuurd. Dit is ook de reden dat ik nog steeds geen update heb geplaatst over onze nieuwe keuken. Ontzettend jammer wat hij is echt onwijs mooi geworden. We hopen komende week uitsluitsel te gaan krijgen over ons fornuis maar dat mag ook wel na 5 maanden. Wij zijn in die 5 maanden heel netjes en correct gebleven, terwijl ik soms het liefste mensen door de telefoon wilde trekken hahaha. 

Dachten we alles gehad te hebben kregen we 3 weken geleden heel erg veel problemen met onze sites. Eigenlijk is het niet verstandig dat ik dit verhaal nu uit de doeken ga doen maar ons krijg je niet klein!!! We hebben te maken gehad met een aanval op alle 3 onze websites. Daardoor hebben we een week helemaal plat gelegen. Inmiddels hebben wij (noodgedwongen) een hoop maatregelen getroffen maar dit is niet iets wat je zomaar even regelt. Uiteindelijk hebben we bijna 3 weken slecht werkende sites gehad en geloof me….als harde werkers gaat dit je niet in je koude kleren zitten. Omdat wij het iemand niet gunnen dat diegene ons klein krijgt hebben we onze schouders eronder gezet en zijn we vol gas ertegenaan gegaan. 

Bleghhh!!! Wat haat ik het om niet lekker te zijn. Inmiddels nog veel beroerder geworden dan dat ik deze foto maakte. Hopelijk een paar dagen uitzieken en dan hebben we het weer gehad voor dit jaar en volgend jaar…..

Dat ik dit artikel schrijf lig ik ziek in bed. Alles stress heeft er nu helaas echt voor gezorgd dat ik het eventjes rustiger aan moet doen. Dit vind ik heeeeeeeel moeilijk omdat ik er niet van houd om niets te doen en ik zit wel vol ideeën! Deze ideeën ga ik ook zeker uitvoeren maar voortaan in een iets rustiger tempo. 7 dagen in de week nog net geen 24 uur per dag werken houden wij niet meer vol. Jan Willem en ik gaan meer tijd nemen voor elkaar en ons gezin. Iets wat we erg uit het oog verloren zijn de afgelopen maanden. Met onze blog B4men publiceren we ipv 7 keer per week 5 keer per week en met Familie over de Kook probeer ik om weer minimaal 3 keer per week te publiceren. Dit is de laatste tijd helaas niet gelukt terwijl ik normaal gesproken juist mijn ontspanning uit koken haalde. Ook hebben wij afgelopen week een vakantie geboekt naar Egypte volgend jaar maart. Die week zijn wij voor het eerst in 5 jaar ook echt een week offline. We nemen niet de laptop mee om op vakantie nog door te werken. Even verstand op nul en genieten van elkaar, lekker eten en hopelijk mooi weer.

We kunnen niet wachten tot we op vakantie kunnen. De kinderen hebben ook heel erg veel zin om heeeeel veeeeel van de glijbanen af te sjeesen!

Wij hebben dus de komende maanden een ontzettend lekker vooruitzicht en tot die tijd gaan wij er zeker vol gas tegenaan maar voortaan wel op een verstandige manier! 

O ja…voordat ik het vergeet….voortaan komt er weer regelmatig een nieuwe update over Thuis bij Familie over de Kook 🙂