Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook

Oké, ik heb de knoop nu echt doorgehakt. Voortaan komt er om de week op woensdag een Thuis bij Familie over de Kook weekoverzicht. Ik merk dat ik bij de meeste bloggers die ik volg,  juist de persoonlijke artikelen stiekem het leukste vind om te lezen. Uit de cijfers van Familie over de Kook blijkt dat jullie, onze lezers, dit ook vinden. Wij zullen er dus gewoon aan moeten wennen om meer foto’s te gaan maken. Ik zeg we, want ik ga ook Jan Willem meer aan het werk zetten voor de blog. De blog heet niet voor niets Familie over de Kook en het wordt echt hoogtijd dat jullie ook meer van hem gaan zien. 

Thuis bij Familie over de Kook

Deze thuis bij familie over de kook is nog niet heel spetterend qua foto’s. Afgelopen week heb ik samen met de kinderen vooral ziek in bed doorgebracht. Wat een ellende die griep zeg! Ik kan me niet heugen de laatste keer dat ik me zo beroerd gevoeld heb. Inmiddels ben ik iets aan de betere hand maar mijn energie is nog heeeeeeel ver te zoeken. 

Amaranthe kwam uit school, ging op de bank liggen met haar jas nog aan en was vertrokken.
Het was het begin van 1,5 week flink de griep hebben met 5 dagen ruim 39 graden koorts. Super zielig maar gelukkig is Amaranthe weer helemaal opgeknapt.
Tegenwoordig ontbijten we s’ochtends weer gewoon met zijn allen aan tafel. De afgelopen maanden schoot dit vanwege ons werk er vaak bij in. Nu stellen we de prioriteit aan ons gezin. Beaudine heeft alleen s’ochtends erg veel moeite met wakker worden 😉 
Eén van de best bekeken artikelen op Familie over de Kook van februari was het overzicht van mijn top 5 lekkerste stoofvlees recepten.
Aan de foto kan je het hier nog niet zien maar ik heb me hier een pijn gehad!!! Al weken loop ik (pfff eerder mank ik) met heel veel pijn aan mijn hiel. Hier ging mijn fysio Nigel even alles los masseren…..auw!!!! Dit heb ik geweten, wat een pijn!!! Helaas zit de pijn er nog steeds. Dus als iemand een nieuwe hiel in de aanbieding heeft, dan houd ik mij aanbevolen.
Jan Willem is niet alleen barbier maar hij trimt ook honden. Nee hoor, grapje. Hij neemt alleen onze eigen huisdieren onder handen. Dit was overigens echt heel erg nodig. Gelukkig vind Boyd het nooit erg en blijft hij redelijk rustig liggen.
Ondertussen lag onze prinses Loïs heerlijk in het zonnetje. Ik geef haar geen ongelijk!
Ja, hier was ik nog fris en fruitig! Zo zag ik er de afgelopen week absoluut niet uit. Ik zal jullie daarvan de foto’s van besparen. Hier gingen wij samen met onze hond Boyd naar het bos om een groot stuk te wandelen. Zodra het zonnetje schijnt gaan wij erop uit.
Leuk joh….spelletjes spelen! NOT!!! Je kan duidelijk zien wie hier aan de winnende hand is.
HELP!!! Ik word oud!!! Hahahaha wat een meid is Beaudine aan het worden. Net 11 jaar en ze is prachtig….zegt een hele trotse moeder 🙂 Hopelijk gaat ze dat zelf ook nog een keertje vinden.
Druk aan het werk om alle recepten uit te schrijven voor op de blog. Koken is natuurlijk maar een klein onderdeel van het werk. Gelukkig is slaapkop Levi er altijd voor gezelschap.
Zo heb ik de afgelopen dagen voornamelijk doorgebracht. Op de bank met een deken en me heel erg zielig voelen hahaha.
Inmiddels voel ik me gelukkig iets beter. Jan Willem heeft de afgelopen dagen flink moet werken om thuis alles in goede banen te laten lijden. Topper!!