Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook

Ja, ik weet het….ik heb een “Thuis bij Familie over de Kook” overgeslagen. Strafpunten dus hahahaha! Het is en blijft voorlopig namelijk chaos bij ons thuis en dan vergeet ik het gewoon om foto’s te maken. Niet getreurd, ditmaal dus een extra lange Thuis bij Familie over de Kook. Vandaag laat ik je alvast een klein beetje het resultaat zien van onze nieuwe pui en kozijnen, hebben we een nieuwe bank gekocht….die is echt zoooooo gaaf…..is Boyd geopereerd en heb ik voor de blog onwijs toffe dingen mogen ontvangen. Ik was zo blij als een klein kind met Sinterklaas πŸ™‚ Ik bof maar met het werk wat ik mag doen!

Thuis bij Familie over de Kook

witte houten openslaande deuren
De oude situatie met witte houten openslaande deuren…..
zwarte aluminium schuifpui
Tadaaaaaaa!!!! de nieuwe situatie met een zwart aluminium schuifpui. Zo happy mee! Helaas kan het alleen bij ons nooit in 1 keer goed gaan. Er zit namelijk een ontzettend grote kras in één raam. 18 juli komt de leverancier een kijkje nemen en dan even afwachten hoe ze dit gaan oplossen. We hebben trouwens ook meteen een nieuwe bank gekocht. Ik wilde namelijk zoooooo graag een cognac leren bank en gelukkig kreeg ik Jan Willem zover πŸ˜‰ In de volgende “thuis bij familie over de kook” zal ik even goede foto’s maken van onze nieuwe inrichting.
mountainbiken
Omdat de kilo’s er de laatste tijd echt aanvlogen, ben ik samen met Jan Willem gaan fietsen. We proberen 1x in de week een tocht(je) te maken. Hier was ik nog fris en fruitig en had ik er super veel zin in!
beginnen met mountainbiken
Pfffffff…….KAPOT!!!!! Wat een tocht…..eventjes bijna 30 km in de benen. En dit terwijl ik nooit wat doe hahahaha. Eenmaal op de bank geploft, was ik toch wel erg trots.
kippenvleugels in Dr Pepper saus
Wij kunnen de kids niet gelukkiger maken dan te kluiven. Hier had ik super lekkere Dr Pepper kippenvleugels gemaakt. (sorry… ik heb het recept nog niet uitgeschreven)
snacks voor kinderen
Gelukkig had ik extra veel gemaakt, dus de volgende dag hadden we ‘s middags een heerlijk snack. Dit eet ze dan weer wel….de draak!
krokante garnalen met sweet chilisaus
mmmmmm dit was ook zo’n onwijs lekkere snack. Licht pittige krokante garnalen met een sweet chilisaus.Β 
bbq picknick recepten
Een paar weken geleden gingen wij met vrienden en hun kids gezellig in het Haarlemmermeerse Bos een bbq picknick houden. Ik had alle hapjes thuis al voorbereid, dus ook ik kon lekker genieten van het super lekkere weer.
Vaderdag
Jan Willem is flink verwend met Vaderdag. Hier krijgt hij de mooiste stropdas ooit!!!
Zumba
Girlpowerrrrrrrr!!!!! 1x in de week doe ik samen met een vriendin ook een uurtje Zumba. Iedereen doet er vaak een beetje lacherig over maar het is best pittig zoals je aan mijn hoofd kan zien πŸ™‚
groente fruit smoothie
Tegenwoordig drinken Jan Willem en ik vaak een groente-fruit smoothie in de ochtend. Binnenkort komt er een artikel op de blog over gezond eten en in balans blijven.
B-Twin fiets voor meiden
Helemaal happy is Beaudine met haar nieuwe fiets. Na de zomervakantie gaat “onze niet zo kleine meid meer” gewoon alweer naar de Middelbare school…..waar blijft de tijd???
Jaguar E-Pace
Voor onze andere blog B4men, rijden wij vaak de mooiste auto’s. Ja, ik weet het…..super vervelend om te doen πŸ˜‰ Helaas mogen we ze maar een weekje rijden en dan moeten we de sleutels weer inleveren. Deze auto inleveren deed wel een klein beetje zeer….wat een geweldige auto was dit!
Range Rover Evoque Convertible
Maar niet getreurd….we kregen er een super toffe cabrio voor terug. Namelijk een Range Rover Evoque Convertible. De meiden hadden achterin de grootste lol.
Eat Natural
Wat een verwennerij de afgelopen weken. Ik kreeg zoveel te gekke producten opgestuurd. Het leek wel Sinterklaas en Kerst tegelijkertijd. Hier kregen we een super groot pakket opgestuurd met allemaal gezonde producten. Vooral de granola is momenteel favoriet hier thuis. (kan je trouwens ook super lekkere taarten mee maken)
The Harbour Club
Jan Willem en ik zijn eindelijk weer eens samen uit eten geweest bij The Harbour Club in Amsterdam. Hier komt trouwens geen review van op de blog.Β 
kersen als oorbellen
Wie zegt dat kersen alleen om op te eten zijn πŸ™‚ Ze kunnen ook prima als oorbellen gedragen worden….zeker als je ook nog knalrode lippenstift draagt. Wat een prinses whahaha.
recept zelf filet americain maken
WOW!!! Mijn recept om zelf filet americain te maken is één van de meeste bezochte artikelen op Familie over de Kook geworden. Nu is hij ook wel echt super lekker maar dit had ik echt niet verwacht….super gaaf!
Zoet en Zalig hoofddorp
We mochten een ochtendje oppassen op dit kleine draakje πŸ™‚ Dit is Naomi en is ons buurmeisje. Je zal haar misschien al vaker op de blog gezien hebben. Echt een heerlijke deugniet maar dat is wel duidelijk te zien op de foto. We gingen bij Zoet en Zalig eventje iets met haar drinken en ze pikte gewoon onze brownie stukjes af nadat ze haar eigen spekje in haar mond had gepropt!
Cabanaz
Hier ben ik toch zooooooo blij mee!!! Ik kreeg vanuit een servies merk (Cabanaz) producten opgestuurd voor mijn foto’s. Ik kende dit merk zelf nog niet maar ik weet wel dat het niet hierbij zal blijven. Wat mij betreft komt er nog veel meer bij. Ze hebben namelijk nog veel meer super vrolijke kleurtjes en dat is perfect voor op mijn foto’s. Goed excuus toch om nog meer te kopen πŸ˜‰ Daaronder staat trouwens een gloednieuwe pastamachine. Ik wilde deze al heel lang maar ik gunde het mezelf nooit om er eentje te kopen. Nu kreeg ik de mogelijkheid om met een kortingscode er eentje aan te schaffen. Binnenkort lezen jullie meer hierover. Ik ben al druk bezig om allerlei lekkere recepten te maken. Heb jij een pastamachine en gebruik je deze vaak?
recept zelf kip kerrie salade maken
Och, deze kip kerrie salade was me toch super lekker! Ideaal voor op een broodje maar op een toastje bij de borrel ook niet te versmaden. Deze komt deze zomer zeker vaker op tafel te staan.
recept zelf kip kerrie maken
Beaudine keurde de salade ook meer dan goed! Dat is absoluut het grootste compliment wat je kan krijgen….als je kinderen het eten lekker vinden.
Urtekram producten
Nog meer lekker eten wat we mogen gaan proberen. Dit zijn producten van Urtekram, een Scandinavisch merk wat 100 % biologisch is. Behalve food gerelateerde producten, hebben ze ook veel verzorgingsproducten. Hier in Nederland zijn ze nog niet heel erg bekend maar daar willen ze uiteraard verandering in gaan brengen.
Thuis bij Familie over de Kook
Ahhhhhh, afgelopen maandag is onze hond Boyd geopereerd aan zijn voorpoot en is hij meteen gecastreerd. Arme jongen! Gelukkig krijgt hij een hoop liefde thuis. Hier was Amaranthe samen met hem in slaap gevallen. Zo lief!! Nu nog minimaal 6 weken herstellen en dan kan hij hopelijk weer pijnvrij lopen.

Tot de volgende “thuis bij familie over de kook”. Dan nog veel meer foto’s van ons nieuwe interieur en misschien zelfs al foto’s van onze tuin. Deze gaan we namelijk de komende weken nog verder aanpakken. We hoeven dus nog steeds niet stil te zitten……