Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook

Eindelijk weer eens een “Thuis bij Familie over de Kook”. Door alle feestdagen, drukte met recepten maken/schrijven en de enorme drukte bij ons in de Barbershop, is het er de laatste tijd niet van gekomen. Dit terwijl we genoeg meemaken en vooral weer genoeg aan het klussen zijn. Dat dit niet altijd even lekker loopt, bleek een paar weken geleden. Een massieve plank van 25 kilo viel bovenop mijn schouder. Toen heb ik even flink staan vloeken en huilen…..dat deed me toch een partij pijn! Gelukkig is het resultaat wel heel erg gaaf geworden, zoals je straks ook op de foto kunt zien. O ja…..ik heb nog iets heel leuks te vertellen…..misschien komen we binnenkort op televisie!

Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook
Whahaha wat een draak hé 🙂 Dit is voor Amaranthe niet gek doen…..nee, dit is voor haar heel normaal gedrag!
Thuis bij Familie over de Kook
O dit was toch zoooooo spannend!!! Pas geleden waren er film opnamen bij ons thuis. Ik mag helaas verder er niets over vertellen. In de tv wereld het is namelijk blijkbaar heel normaal dat iets op het laatste moment toch niet doorgaat. Zodra wij meer weten, zien/horen jullie dit uiteraard meteen op de blog. Jullie mogen wel meehelpen duimen dat het allemaal doorgaat 🙂
Thuis bij Familie over de Kook
Amaranthe was in september al jarig maar door alle gekte bij ons thuis, konden we haar partijtje pas eind januari vieren. Gelukkig was het er zeker niet minder leuk om.
Thuis bij Familie over de Kook
We gingen eerst zelf kookschorten versieren en daarna mochten de kinderen zelf hun eigen pizza maken.
Thuis bij Familie over de Kook
De zelfgemaakte pizza’s mochten voor de buis opgegeten worden. De kids vonden het echt super leuk en gelukkig ook erg lekker 🙂 Ze hebben allemaal enorm hun best gedaan!
Thuis bij Familie over de Kook
Na het partijtje was het voor ons even rust! Whahaha 8 giechelende meiden is namelijk best druk…..of wij worden toch gewoon oud 😉 Heerlijk even genieten van een rood wijntje.
Thuis bij Familie over de Kook
Ik mocht weer een paar uurtjes op deze “kleine draak” passen. Ik zou oppassen van 10 tot 1 maar werd om 11 uur al gebeld dat ze naar huis kon komen. Wat….echt niet!!! We gingen namelijk eerst nog samen pannenkoeken bakken. Wat een lol hebben we gehad. Ik bracht haar dus netjes gewoon om 1 uur terug.
Thuis bij Familie over de Kook
Eén grote knuffelboel met Levi en Boyd.
Thuis bij Familie over de Kook
Beaudine zit alweer een half jaar op de middelbare school en dat gaat echt ontzettend goed. Ze neemt alles heel serieus en van een meisje is ze al echt aan het veranderen in een jonge vrouw. Als we zo de puberteit door kunnen dan hebben we heel veel mazzel….hahaha en ja….die kans is niet zo groot 😉
Thuis bij Familie over de Kook
Heerlijk hoor zo’n eigen “bob de bouwer” in huis. Ik verzin en Jan Willem maakt! Gelukkig zijn we een goed team en hoeft hij echt niet alles zelf te doen. Het tafeltje wat je op de foto ziet is aangeschaft zodat we meer kunnen gaan filmen….spannend!! Binnenkort dus meer video’s 🙂
Thuis bij Familie over de Kook
Want tadaaaaaaa deze “ma flodder”….zo zie ik er echt uit als ik ga klussen…..helpt ook goed mee. We zijn momenteel de gang, overloop en trap aan het opknappen. In de volgende Thuis bij Familie over de Kook kunnen we al iets meer van het resultaat laten zien.
Thuis bij Familie over de Kook
Ik ben toch soms zoooooo jaloers op Levi. De hele dag lekker warm in een mand met dekentje liggen….eten…..buiten spelen en weer lekker warm liggen. Mooi leven toch!
Thuis bij Familie over de Kook
Jan Willem is binnenkort niet meer de enige kapper in ons gezin. Beaudine maakt echt de mooiste creaties in Amaranthe haar haaar. Ook kan ze heerlijke hoofdmassages geven. (die oefent ze regelmatig bij mij….lekker hoor! Nog even en ze kan Jan Willem bij ons in de Barbershop gaan helpen.
Thuis bij Familie over de Kook
Deze plank op het plafond is de ellende geweest van een paar weken een zeer pijnlijke schouder. Met het loslaten van de plank….omdat deze volgens Jan Willem vast zou zitten…..viel de plank toch uit het plafond zo op mijn schouder, terwijl ik op de tafel er nog onder stond. Wat een pijn!!! Ik zal hier maar niet herhalen wat ik allemaal gevloekt heb. Gelukkig is het resultaat wel heel erg gaaf geworden. Je moet er iets voor over hebben zullen we maar zeggen.
Thuis bij Familie over de Kook: recept kip in kruidige champignonroomsaus
Soms maak je recepten waar je echt heel trots op bent. Deze kip in een kruidige champignonroomsaus is zo’n recept. Dit was echt zo ontzettend lekker! Zeker een aanrader om te gaan maken.
Thuis bij Familie over de Kook
Mijn trots, mijn geluk mijn leven! Klinkt misschien heel suf maar steeds vaker kan ik echt intens gelukkig zijn als ik naar Jan Willem, Beaudine en Amaranthe kijk. Wat hebben het voorecht dat we echt een mooi leven hebben. Dat komt ons zeker niet aanwaaien, daar werken we allebei heel erg hard voor.
Thuis bij Familie over de Kook
Zoals belooft ga je Jan Willem steeds vaker op de blog zien. Hier is hij heel trots op zijn zelfgemaakt Koreaanse Kimchi. Ik heb zelf ook ontzettend moeten lachen om zijn artikel…..niets is daaraan gelogen 😉
Thuis bij Familie over de Kook
We lachen allebei wel maar eigenlijk hebben wij een enorme hekel aan de winter. Het kan voor ons niet snel genoeg weer zomer zijn. Heerlijk zonnetje en warme temperaturen….kom maar door!

Ik vond het zelf weer ontzettend leuk om deze Thuis bij Familie over de Kook te maken. Het is toch een soort van online dagboek. Hopelijk vond je het leuk om weer te lezen. Mocht je vaker privé berichtjes willen zien, dan kan je ons eventueel ook volgen op onze Instagram pagina. Daar posten wij regelmatig stories van wat wij meemaken.