Thuis bij Familie over de Kook

Thuis bij Familie over de Kook

Deze Thuis bij Familie over de Kook staat grotendeels in het teken van 2 super leuke verjaardagen. Namelijk die van Amaranthe, die 10 september 8 jaar geworden is en die van mijzelf. En het is geen geheim….ik ben 34 geworden. Dankzij Jan Willem staat er een onwijs “stomme” foto met mijn leeftijd op heel het internet….en bedankt schat ๐Ÿ˜‰ย 

Thuis bij Familie over de Kook

Dit jaar vierden wij mijn verjaardag wel heel speciaal. Namelijk niet thuis maar op Vakantiepark Beekse Bergen.ย 

Een kijkje bij Familie over de Kook

verjaardag Amaranthe van Familie over de Kook
We beginnen natuurlijk met de verjaardag van Amaranthe. Wat is zij verwend zeg! Ze wilde heel graag make-up voor haar verjaardag hebben. Dus hebben Jan Willem en ik een super toffe koffer voor haar samengesteld. Die kan voorlopig de komende jaren vooruit ๐Ÿ˜‰ Ook de unicorn knuffel (gewoon van de Action) was een schot in de roos.
frietjes halen bij de McDonald's
In het weekend dat we mijn verjaardag gingen vieren op Vakantiepark Beekse Bergen, bleven de kids eerst een nachtje logeren bij opa en oma. Wij moesten namelijk de hele woonkamer leeghalen omdat onze vloer opnieuw behandeld moest worden. Deze was namelijk begin maart helemaal verkeerd gegaan. Het was 00.30 toen we klaar waren en enorme honger hadden gekregen. Dat werd een ritje naar de gele M. Helaas is de vloer trouwens nog steeds niet goed (ahhhhhh gek worden we ervan) Hopelijk komt er snel een oplossing.
vakantiepark Beeske Bergen
De eerste dag eventjes samen een stukje wandelen op Vakantiepark Beekse Bergen. Hahaha je moet wat als er in je huisje geen televisie is ๐Ÿ™‚ย 
uit eten bij Happy Italy ervaring
Omdat er dus geen televisie in het huisje was, gingen we toch maar samen uit eten. We belanden uiteindelijk bij Happy Italy en daar hebben we echt super lekker gegeten, wat ook nog eens spotgoedkoop was. Hier gaan we zeker vaker naar terug. Jan Willem nam een Calzone met salami, spinazie, ricotta en een rucola salade.
pizza eten bij Happy Itlay
Ik ging voor een pittige pizza met salami en pesto. Niet normaal zo groot!! Ik kreeg dan ook maar de helft op. Geen probleem trouwens, want wat je overhoudt krijg je in plastic bakjes mee naar huis. De volgende dag hadden we met de lunch nog een stuk pizza.
op vakantie in Vakantiepark Beekse Bergen
De volgende dag kwamen mijn ouders met de kinderen om mijn verjaardag te vieren. (ik nam de foto, dus vandaar dat ik er zelf niet op sta) Amaranthe was echt om niet te genieten en daar moest de rest dan weer enorm om lachen….daardoor werd ze nog veel bozer! Mijn moeder wilde trouwens ook niet op de foto (ik heb het dus van geen vreemde ๐Ÿ˜‰ )
verjaardag vieren op Vakantiepark Beekse Bergen
Och jeetje…..dit was echt een fout moment voor een foto. Nu lijkt het net alsof ik mijn eigen dochter geen kus wil geven. Het was juist een grapje. Ik heb van de kinderen (lees: opa en oma) een nieuwe kurkentrekker gekregen. Jan Willem had die van mij namelijk pas weggegooid omdat hij het een rotding vond. Nu kon ik alleen geen flessen wijn zelf meer openmaken. Ik heb nu echt een super fancy ding. Ik zal er eens in de volgende “Thuis bij Familie over de Kook” meer over vertellen.
challange planking team B4men
Binnenkort gaat Jan Willem met zijn team B4men een challange doen en daarvoor is hij al hard aan het oefenen. Amaranthe doet vrolijk mee en plankt Jan Willem er bijna uit.
Safaripark Beekse Bergen met de familie
Het was echt super gezellig dat mijn ouders mee waren naar Safaripark Beekse Bergen. Ditmaal wilde mijn moeder echt niet op de foto maar die was dus wel erbij ๐Ÿ™‚ย 
met de auto door Safaripark Beekse Bergen
We gingen niet alleen lopend het park verkennen maar grotendeels juist met de auto. Het was super druk, dat was wel een beetje jammer maar wel echt heel erg gaaf! Zeker een aanrader.
Safaripark Beekse Bergen
Wat een gekke dochter hebben wij toch! Amaranthe vroeg of ik een foto van haar wilde maken en dit was het resultaat. Je kon ons natuurlijk opvegen van het lachen.
hangstoel van HK Living rotan
Nog steeds helemaal blij met eigen Jungle thuis. Ondanks dat ik gek ben op de zomer en de winter echt haat…..vind ik de avonden straks met kaarsjes aan toch ook wel weer gezellig.
hangstoel HK Living
Nog even en we moeten een rooster maken wie er in de hangstoel mag. Die kleine draak pikt hem nu namelijk iedere keer in.
Alzheimer stichting verkoop alzheimer socks wij zijn helden op sokken
Ieder jaar zetten wij ons belangeloos in voor de Alzheimer stichting in de hoop dat de stichting zoveel mogelijk geld ophaalt voor onderzoek tegen deze ernstige ziekte. Mensen kunnen deze per paar verschillende sokken kopen en de opbrengst gaat allemaal naar onderzoek. Dus wil je deze sokken kopen, ga dan Alzheimersocks.nl en wordt ook een held op sokken!
recept plaattaart met appel, peer, amandelspijs, geroosterde amandelen en Licor 43
Dit heerlijke zoete recept staat inmiddels al op Familie over de Kook. Het is een plaattaart van bladerdeeg met appel, peer, amandelspijs, Licor 43 en geroosterde amandelen. Dit recept is echt zo lekker en zo simpel te maken….absoluut een aanrader. Helemaal lekker is het trouwens met een bolletje ijs.ย 
Piaggo Mp3 rijden met autorijbewijs
Jan Willem mocht voor B4men een motor testen die je gewoon met je autorijbewijs mag rijden. Ik ging natuurlijk achterop maar de eerste meters gilde ik het uit dat we terug naar huis moesten. Eenmaal de smaak te pakken vond ik het geweldig! Jammer genoeg is Jan Willem hem vandaag weer terug aan het brengen.ย 
Tuc snack
Amaranthe moest weer eens haar wratjes op haar voet laten aanstippen bij de dokter maar ditmaal deed erg veel pijn. Thuis dus lekker met de benen omhoog en die Tuc snack maakte ook veel goed.
aardappelen online kopen bij aardappelshop.nl
Ik heb voor Familie over de Kook echt een super leuke samenwerking met de aardappelshop.nlย Ik mocht namelijk 3 verschillende aardappels testen en mag jullie ook op een bestelling 10% korting geven. Deze korting is geldig tot 21 oktober 2018. Wil je meer lezen over de aardappelshop.nl, lees dan mijn artikel over online aardappelen kopen bij de boer.
Strong Viking Family Run gelopen door team B4men en kinderen
Jan Willem liep met zijn team B4men en de kids de Strong Viking Family Run. Het was echt super gaaf en de kids hebben het onwijs goed gedaan! (de mannen natuurlijk ook…voordat ik straks ruzie krijg)
Strong Viking Family Run lopen met kinderen 6km
Onze kleine en vooral stoere Viking! Wat had ze het zwaar op het einde. Helemaal koud en doorweekt maar ze heeft de race helemaal uitgelopen. Wij zijn waanzinnig trots op haar en natuurlijk ook op haar vriendinnetje Thirza. Hopelijk gaan ze nog veel runs samen lopen.
nieuw kapsel fire red ombre.
Ik zou nog een foto plaatsen van mijn nieuwe haar maar……zoals je weet houd ik er niet zo van om op de foto gaan. Dit is dus de beste foto die ik kon vinden ๐Ÿ˜‰ย  De kleur is een fire red ombre geworden. Ik ben er wel echt super blij mee!
uit eten bij Bar Fisk in Amsterdam
Gisteren zijn wij gezellig met zijn vieren uit eten geweest bij Bar Fisk in Amsterdam. Beaudine en ik waren redelijk sceptisch omdat wij niet zulke visliefhebbers zijn maar het was echt ontzettend lekker. Zo lekker zelfs dat Beaudine zelf een artikel wilde schrijven voor op Familie over de Kook. Binnenkort dus meer hierover.

Dat was het weer voor deze Thuis bij Familie over de Kook. Vanmiddag hebben wij een gesprek met de vloerenman…hopelijk komen we tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Ik zou namelijk toch wel graag eindelijk een keertje de benedenverdieping af willen hebben. Wordt vervolgd…..Fijne week en tot de volgende Thuis bij Familie over de Kook!.