2verpakkingenvegetarisch kip stukjesik gebruik die van het merk Vivera
1rode uigesnipperd
2teentjesknoflookfijngehakt
5eetlepelssweet chilisaus
1theelepelsrirachaflinke theelepel
flinkesnufversgemalen zwarte peper en zout
DRESSING
5eetlepelssweet chilisaus
1/2limoensap nodig (mag ook meer limoen zijn)
flinkesnufversgemalen zwarte peper
EXTRA
zonnebloemolie
Instructions
Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote schaal of mengkom en meng in een schaaltje alle ingrediënten voor de dressing.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Fruit de uien met de knoflook en een snuf versgemalen zwarte peper en zout. Voeg de (vega) kip toe en bak de (vega) kip goudbruin (en gaar). Voeg dan de sweet chilisaus en sriracha toe en bak kort mee.
Verdeel de salade over bordjes of in kommetjes, leg de chilisaus (vega) kip erop en drizzle er de dressing overheen.
TIP: maak er een complete maaltijdsalade van en voeg er eventueel gekookte glasnoedels aan toe. Wij eten deze salade ook vaak met frietjes of met gebakken krieltjes.